en trevlig overraskning

Idag har jag gjort min tredje “skoldag”. Det var val helt okej. An sa lange fylls lektionerna bara med massa prat fran lararen men jag hoppas pa att det kommer snart dra igang pa riktigt! :) igar var jag barnvakt at Mollys barn, Ella och Conner. Det ar som ett tack for hjalpen for att hon passar “mina” barn nar jag gar I skolan. Jag borjade vid halv 6 och Molly och Pat (Patric) kom hem vid halv 9 tiden. Vi lekte korragomma, ritade och myste framfor tv:en. Och innan jag viste ordet om det var det dags for mig att aka hem, eller jag menar ga hem de 300 meterna ;d nar jag kom hem fick jag reda pa en trevlig liten overraskning! vi inte skulle aka till the beach house pa torsdag utan att vi skulle aka redan dagen darpa, alltsa idag. Just nu sitter jag faktiskt I bilen och skriver det har inlagget. Vi har antligen kommit ivag efter ett stopp pa Kristens jobb for att saga hej da till henne. Hon kommer antagligen lite senare I veckan. Pa hennes jobb fanns det en liten ny krake, en liten vovsing! Och guuuuuud vad sot han var! En liten valp som inte kan vara mer an ett par veckor! :) dagen idag har varit mycket spring upp och ner I trappan/trapporna! Jag har packat mina grejer, barnas grejer, maten, snacks for bilresan, poolsakerna ALLLT! Suck, nu ar jag trott och ar glad att vi antligen har kommit ivag. Det ska bli skont med lite “semester” haha tror dock inte att det kommer bli sa, jobb jobb jobb har jag att forvanta mig. Eftersom det har kommer antagligen bli sista ganger vi aker till the beach house sa hoppas verkligen pa att jag ska hinna med att surfa en gang till! Skulle vara SAAA kul! Det kan dock bli lite kompliserat eftersom Steve hade sin olycka I borjan av juli.... stackarn! Men men vi far se :) hoppas ocksa pa at kunna fa dra ivag pa en vattenskoter nagon gang under veckan! Forhoppningsvis kommer vi att stanna anda tills mandag men det ar inte riktigt sakert eftersom det antagligen kommer att komma in en hurricane (kan inte komma pa det svenska ordet) over dar vi bor, men jag hoppas pa att vi kan stanna. Det kanske later hemskt men det skulle vara kul att se en hurricane I verkligheten! Hehe ;d men samtidigt hoppas jag pa att den inte kommer att intraffa sa att jag kan njuta av havet, stranden och varmen! Appropa varme, jag har hort att det ar daligt med den dar borta, hoppas att ni overlever anda och sa kan jag ju bara tillagga att jag lag vid poolen igar och solade och det var ca 30 grader! Idag har det ocksa varit varmt och det ar kanon vader I North Carolina! Manga soliga och VARMA kramar

College

Jag skulle ha jobbat i helgen narmare sagt i lordags, men pa lordagseftermiddagen sa dom Att doom ville flytta det till sondagkvall istallet. Sa lordagskvallen gjorde jag ingenting eftersom jag inte vista om att jag skulle vara ledig. Sondagen borjade med en langpromenad med Abby, det var mysigt. Vi gick till parken och tranade pa att vara utan koppel och hon ar saaaa duktig!! Nar jag kom hem tog jag en snabb dursch och sen sen satte jag mig framfor datorn och slog pa Skype. Jag hade namligen en skypdate med bade elin och Christine. Det var sa kul att prata med er igen! Efter samtalen segade jag I soffan och sangen och kollade pa nagra filmer... Sen tog jag en andra promenad med Abby och nu hade kl hunnit bli 9 pa kvallen. Efter en kort promenad och med mycket hog uttraknads niva bestamde jag mig for att dra ivag till gymmet, nu var kl kvart i 10. Men som tur var dubbelkollade jag pa deras hemsida om det fortfarande var oppet (det brukar vara oppet 24 timmar om dygndet men det ar antingen lordag eller sondag som det inge ar det) och sa klart var det sondagar som inte ar oppet 24 timmar om dygnet...! Sa jag satte pa en ny film, pratade med jenni, durshade och guck till sangs, jag hade en store dag framfor mig! Mandag, dagen D var kommen. Jag skulle denna dagen borja min fotokurs pa college! Jag var lite smatt nervos och... LIVRADD!! Haha jag hade ju ingen aning om vart jag skull parkera, vart klassrummet var eller vilka som skulle ta kursen tillsammans med mig...! Jag ake I god tid sa aTt jag skulle fa god tid pa mig att fundera ut det, men jag hade inte tillriktigt mycket med tid... Det borjade med att jag inte kunde hitter nagon parkeringsplats. Nar jag val hittade en plats var jag redan forsenad, och da hade jag inte ens borjat leta efter klassrummet. Just nu ville jag bara aka dar ifran, forsenad forta lektionen?!? Aja det var ingenting att gora at det nu... Men inte fasen kunde jag hitta det jakla rummet! Och de 15 peersonerna jag fragade om hjalp kunde inte hjalpa mig heller, fram tills jag fick reda pa att kursen hade bytt rum! TILLSLUT hittade jag ratt rum. Lektionen var helt okej, dock sa var det inte sa mycket action i lararen, det var en alder man som hade foto som en hobby, det fick jag iaf kanslan av... Men men det kommer sakert att bli bra! :) nasta lektioin ar pa onsdag och jag ser mycket fram emot det! Nagot annat jag ser fram emot ar torsdag och fredag da jag ska skypa med Mina alsklingar igen! Puss puss alskar er! <3

I'm in Miami bitch!

nu har jag varit tillbaka i varkliheten i en vecka efter att ha spenderat en heeeeel vecka i underbara Miami, Florida. var resa borjade pa fredagen, simon och barnen akte till familjens beach house sa jag fick sluta sa snart jag hade lamnat barnen pa deras kyrkskola eller vad jag ska kalla det. underveckan hade de haft kyrkskola i kyrkan mellan 9 och 12, skoont for mig! men innan vi borjade var bilfard stannade vi till pa det campus jag ska borja pa redan pa mandag!! :) det tog dock langre tid an vad vi hade raknat med sa vi kom inte ivag foren vid halv 4 tiden... pa vagen ner stannade vi i hiltonhead dar kailes familj har ett beach house. men de sista 13 miles var fruktansvarda! 13 miles brukar inte ta mer an max 45 minuter men for oss tog det en och en halv TIMME!! och allt pga den stormen!!! och oj vilken storm det var, vi kunde inte se mer an en meter framfor varan bil och blixten slog ner mitt framfor vara ogon hela tiden! vi var lite smatt radda... men tillslut kom vi fram till husen och da var klockan kanske 12-halv 1 pa natten. dagen efter satt vi i bilen igen vid halv tio pa morgonen och nu var nasta stopp West palm Beach dar kailes vardefamiljs farmor och farfar hade en lagenhet vi skulle bo i under veckan! West Palm Beach ligger ca en timme fran Miami City och South Miami Beach.
vi kom fram vid 6 tiden och lagenheten var saaaaa sjukt fin! och utsikten!!!!!!! fran balkongen kunde vi se en mysig liten pool och fran poolen var det ett stenkast fran havet! MYS!
efter att ha utforskat den fina lagenheten och en powernap var partydressen pa plats och vi skulle utforska downtown i west palm beach. vi borjade med att ata pa en mysig restaurang med bra bakgrundsmusik och goooooood mat! efter det tog vi en svang pa partygatan ;d och vi blev snabbt inbjuna till bade en och tva klubbar men vi valde sky-bar. som ni hor pa namnet agde den har kluggen rum pa taket av byggnaden med utsikt over partygatan och langre bort kunde man se havet!! dansgolvet var stort och musiken kunde inte bli battre! :) kvallen avslutades pa en privat strand och dagen arpa bjod pa en laang nap ;)
sondagen spenderade vi med vara nya vanner och vi hittade en liten bar dar dom visade salar som slogs pa de tre stora platt tv dom hade bakom baren och serverade "avslappningsdrinkar" haha! det var ett knepigt stalle och drinken var INTE god heller. det sag ut som en gra smorja och luktade pyton, kombination med att se dom dar salarna i bakgrunden tyckte jag att drinken bade smakade och luktade som den leran salarna rullade runt i!!!!! Efter att nastan spytt pa golvet sager jag en gang och ALDRIG igen!!!!!! jag blev inte sa avslappnad heller bara annu mer aklad av de dar salarna!
efter drinken (drinkarna for de andra) akte vi till var lagenhet och spenderade kvallen dar :)
mandagen akte vi till Miami City, vi srosade runt dar och vi tog massvis med bilder av de mysiga restaurangerna, butikerna och Hard Rock Caffe som lag i hamnen. byggnaden var rund sa vart man an stod dar inne hade man utsikt mot klarblaa havet! underbart!
senare akte vi till South Beach (party stallet) gatan som var narmast havet var fylld med restauranger och nattklubbar. vi satte oss ner pa en av restaurangerna och at en goood efterratt! Mums! efter det satte vi oss pa en annan uteservering och delade pa en drink tillsammans med tva italienare, det skulle senare visa sig att kaile akte tillbaka till Miami for att traffa en av dom igen (hon akte idag).
tisdagen akte vi tillbaka till south beach for att bl a traffa italienarna. det hande inte sa mycket under den dagen..
onsdagen stannade vi i west palm beach hela dagen och kvallen, vi tog en tur in till downtown och promenerade langs havet och bara njot av utsikten, varmen, folket allt! och framfor allt att vara ledig och inte ha nagra barn att ta ansvar over.
pa torsdagen akte vi till disney world! det var sa mysigt! vi akte nagra karuseller, sag en parad med alla karaktarer, at god glass, vi hade en bra dag med andra ord! :) och skulle inte saga nej till att aka tillbaka!
pa kvallen akte vi tillbaka till south beach och kvallen slutade pa stranden och det var dar det hande...! nagon jakla idiot stal min vaska med bade mitt och kailes bankomatkort, bilnycklar, mitt svenska korkort och kailes id, kailes telefon och KAMERA MED ALLLLLLLLLA BILDER FRAN VECKAN!!!!!!! Kaile hade vaskan och hade den precis bredvid sig och before she know it nagon snikte fram och tog den!!!! sa fredagsmorgonen underhallde vi oss med att ringa till banken for att stanga bankomatkorten. vi forsokte ocksa komma pa ett satt att fa en ny nyckel till bilen. eftersom vi inte var agare till den och ingen av oss hade nagot ID just vi tillfallet kunde vi inte sjalva aka till Honda "butiken" far att kopa en reservnyckel. vi fick i stallet leta upp kailes vardepappas telefonnummer och ringa honom pa min telefon (som forovrigt skulle snart do pga inga batterier) men vi fick tag pa honom och han ringde honda och pa nagot vanster fixade han sa att vi kunde hamta upp en nyckel dar. men det slutar inte dar... vi tog en taxi till hondastallet vilket var i Miami city, kaile hamtade upp nyckeln medans jag vantade i bilen med taxichaforen sa att han inte skulle tro att vi skulle springa ivag utan att betala nar kaile kom tillbaka med nyckeln akte vi tillbaka till south beach till bilen och dar skulle vi betala med kailes vardefamiljs bankomatkort vilket vi sa till taxichaforen sakert 4 ganger (att vi skulle betala med kort) men nar vi ar vid bilen sager han att han inte tar kort!!!!!!!!! och kaile hade inte pinkoden till kortet sa vi kunde inte aka till en ankomat for att ta ut pengar heller. nar skulle mardromen ta slut? efter manga om och men och nagra samtal med kailes vardepappa, gick vi med pa att han kunde kopiera kortet efter att vi tog all hans information. sen satte vi oss i bilen och korde tillbaka till west palm beach, ANTLIGEN! och dar tog vi en valfortjanst nap efter att ha varit uppe hela natten for att fixa all den skiten!
pa fredagen hade jag planerat att dyka pa on Key Largo meeen eftersom vi spenderat mestadel av formiddagen att fa tag pa en ny nyckel, stanga vara bankomatkort och allt det dar sa fick vi inte tid med det den dagen sa jag skulle forsoka dagen dar pa istallet..
lordag, sista dagen i Miami, jag ringde dykarstallet men det va forsent... jag skulle ha behoft vara dar tidigt pa morgonen for att forst dyka i en pool och sen aka ut tillsammans med en instruktor. sa jag far ta och dyka nasta gang jag kommer tillbaka, for tillbaka till Miami ska jag!! :)
istallet for att dyka akte vi till south beach for en sista gang. vi lag pa stranden och badade i det klarblaa havet, helt underbart och ett perfekt satt att avsluta en semester!
vid 6 tiden paborjade vi varan fard tillbaka till richmond. vi skulle stanna i hiltonhead pa vagen hem ocksa, men vi bestamde oss for att kora hela vagen. 15 timmars bilresa... vi startade kl 18 pa lordagen och kom tillbaka till richmond kl 9 pa sondagen. en vecka i Miami och 15 timmars bilresa ar ganska sa tufft och utmattande sa sondagen spenderade jag framfor tv:en och i sangen for nasta dag var det back to work again...!
bortsett fran att t vi fick alla vara saker stulna var veckan helt perfekt, och jag langtar tills jag aker tillbaka! och som sagt kaile ar redan tillbaka, hon akte idag (lordag) och kommer tillbaka pa mandag..
p.s. hoppas att var skypedate blir av snart tjejor! jag ar ledig imorgon fram till kl 12 pa natten er tid sa sla mig en ling ;) d.s.
Love You! <3

Miami baby!!

i torsdag skulle jag egentligen folja med familjen till Phiadelphia men dom fragade mig om jag ville stanna hemma och ta hand om hundarna istallet for att folja med till kusinerna. och gissa om jag blev glad! jag hade ingen alls lust att folja med till PA. sa jag stannade hemma med hundarna istallet.

simon och barnen skulle lamna huset pa torsdagen kl 5 men en storm kom in och vi var mitt i den sa den tvingades oss att vanta. jag skulle folja med till kristins kontor sa att vi kunde byta bil, sa det var ganska segt. jag och barnen satt i soffan och kollade pa ovadret ute, och jag kan saga dig att det var en storm jag inte sett pa lange. grannens stuttsmatta flog over staketet och landade pa den andra grannens tomt lutandes mot husgaveln... det blaste, regnade och blixtrade som jag vet inte vad!?! nar det antligen slutade satte vi oss i bilen och pa vagen sag vi flera flera tran som hade fallit ner over staket och vagar. aven elledningar lag overallt, och framfor allt det var OMOJLIGT att komma fram pa vagarna. det som skulle ta 10minuter tog oss 1 timme och fortfarande kunde vi inte komma fram, highwayen var avstangd! sa vi fick traffas pa ett annat stalle..

nar dom antligen var pa vag till PA och jag tillbaka till huset skruvade jag upp volymen lutade mig tillbaka i bilen och bara sjoooong med pa forsta basta laten som kom upp pa radion! det var saaa skont att vara sjalv en hel helg, faktiskt anda tills mandag!!
torsdagen spenderade jag med kaile och de killar som vi traffade i kings dominion. fredagen bjod jag over samma gang till middag det blev kyckling med soltorkade tomater och feta ost och till det past. till efterratt blev det blabarspaj! MUMS! :)
lordagen akte jag och kaile till sjukhuset for att halsa pa kailes hostmammas nya babis! en liten pojke, saaa sot! :) jag och kaile hyrde tva filmer men vi hann bara se en av dom. det vart en sen kvall dagen innan och bada var mycket trotta.
pa sondagen  lyckades jag pa nagot vanster sova 16 timmar!!!!!!! tror aldrig i hela mitt liv att jag ens kunde sova sa lange ;d hehe haha sa efter det var det inte sa mycket kvar utav dagen ;d jag akte jag over till kaile och sag den andra filmen och bara segade ;d
mandagen traffade jag anika en smabbis, har inte sett henne pa lange. och kl 1 kom dom hem igen. och jag var tillbaka till verkligheten!

denna veckan har varit helt sjuuukt jobbig, barna har varit helt otroliga...! jag har varit tvungen att saga till dom allt minst 15 ganger innan dom ens ger mig en vink att dom ens sett mig dar... men dom har iaf haft bibel class varje dag sa jag har varit ledig mellan 9 och 12 men jag har slutat vid 9 pa kvallarna sa jag kande inte ens av dom 3 timmarna jag var ledig.. suck! men det var bara att bita ihop, jag skulle ju anda fa semester veckan efter!!!!!! och det narmar sig nu, for jag aker imorgon!!!!!! det kommer bli helt sjuk kul och valbehovligt, speciellt efter den har veckan!!! ;d

MIAMI HERE WE COME!!!!!

RSS 2.0