mot battre tider?

efter forra veckan kan det val bara bli battre? jag hoppas sa iaf!

veckan slutade iaf bra. JAG SPELADE FOTBOLL!!!! :) och vi vann, dessutom sa gjorde jag ett mal ;) haha det var ett tag sen jag fick gora det.

nar jag kom hem fran matchen var det bara att hoppa in i duschen och sen hoppa i nagra klader och borja jobba igen. jobbade till 8.45 ungefar. suck

mandagen vad bra, libby var pa stralande humor, det gillar vi! eftersom simon var i chicago sa fick jag ta aven nick pa morgonen och det gick faktiskt bra. lite sma grejer men annars bra :)

libby stannade hos shay nar jag hamtade nick fran bussen. sa jag och nick hade en tid for oss sjalva och det var mysigt, vi lekte lekar och busade, han var ocksa pa riktigt bra humor :) nar vi gick for att hamta libby igen blev det att vi stannade i kanske en och en halv timme. skont for mig, stod och tittade pa nar dom lekte med de andra barna pa gatan (sakert 12 st) tillsammans med de andra mammorna, kande mig som en akta housewife! haha

dock nar det var dags att ga hem var energin slut i barnen, och dom borjade bli vranga och bara gnallde at ALLT! sa frustrerande!

middagen och laggdags gick iaf bra, dom lugnade ner sig nagot nar de fick i sig lite mat. boklasning i min sang, sen laggdags. allt gick som pa rals.

nar dom antligen somnade drog jag ivag till gymmet, gillart!


idag ar det tisdag och min dag har varit nast intill perfekt :) hehe nick var pa stralande humor och vi hade sa gott som inga diskutioner, sa han fick en surprise i sin lunchbag! det gillade han! libby var lika duktig som sin bror sa aven hon fick en liten grej till sitt snacks :)

under min lediga tid pratade jag med min alskade pappa :) han hjalpte mig med min deklaration, jag har namligen fatt en hog med pengar tillbaka fran banken!! :) gillart!

jag hann ocksa med att aka till banken for att satta in min lon fran forra veckan, efter det akte jag diran till mereen for att farga hennes har, det blev faktiskt jattebra :)

hemma fran bussen gjorde nick laxan och sen hade jag ordnat en playdate med grant och hans syster rachel till libby. sa jag fick en timme till mig sjalv, gillart!

efter det tog vi en promme med ethan och hans syskon och mamma. mysigt. men det varade bara i kanske en kvar for da var det dags att dra hem och gora barna klara till T-ball/mormor och morfar. kristen var dock men de kom ivag vid halv sex tiden.

ledig och ensam hemma, gillart!
Gymmet snart, gillart!

saknar familjen och vannerna, ogillart!

<3 <3 <3

Vilken dag!

pa morgonen sa simon till mig, jag skulle vilja att du gor fodelsedagskort till kristen med barnen idag, hon fyller ju ar idag. IDAG?!?! IDAG?! jag trodde att det var imorgon. sa jag fick lite smatt panik, hur skulle jag hinna kopa en ny glasskal, blommor och ingridenser till tartan och baka jordgubbstartan pa bara tre timmar!?!

aja jag tar det som det kommer tankte jag.

efter jag slappte av libby pa skolan akte jag direkt till walmark och kopte samma glasskal som igar, jag kopte ocksa jordgubbsylt. sen akte jag till martins och kopte gradde och blommor. sen satte jag gasen i botten och akte hem. nar jag kom hem rusade jag upp for att skypta med Elin och Sanna! <3 visade elin de halsband jag kopte igar, men elin, jag kommer inte ihag, vilket ville du ha eller vad ville du att jag skulle kolla? vilka farger var det?

kl 12 var det fardigmyst med flickorna. hamtade libby och vi at faktiskt lunch ute idag :) det var saaa mysigt, och hon har varit sa glad ida ocksa :) alskart!

nar nick kom hem malade vi pa glas (present till kristen) och gjorde laxa, sen gick vi ut for en promenad. da traffade vi barnas kompisar och deras mamma och deras nanny, NANNY! hon var jattetrevlig och helt amrecanare ;d hehe vi bestamde att vi skulle ses snart igen :) vi kan nog fa kul ihop, bade under jobbet med barna (hon har tva barn 6 kille och 8 tjej) och pa fritiden. det finns bara ett ynka problem. hon ar nanny till den familjen som Kristen och Simon hatar, och da menar jag hatar som i inte tal och vill inte sa. dom bor i huset mitt emot bakgarden. dom seriost planterar massa buskar och trad for att forsoka skymma sikten till deras hus. hur gamla ar dom?!? och jag tror inte att dom har nagon speciell anledning, dom tycker bara att barnen far gora lite som dom vill, vilket kan vara nog illa men ar det tillrakligt for att man ska bete sig som barnungar? aja jag vet inte bakgrunden sa jag ska val inte saga sa mycket. hoppas att jag och nannyn kan komma bra overrens iaf :)

direkt nar jag slutade dekorerade jag presenten och gjorde klart kortet, jag skrev att hon aven skulle fa en overraskning imorgon (jordgubbstartan) eftersom jag inte hann med det idag, nar det var klart packade jag gymvaskan och brummade ivag i min vackra bil. men jag tog ett stopp hos jessica innan gymmet. vi tog tag om lite business, New York here weeee come! ;)

gymmet var harligt! nu ar det sovdags, puss pa er! :)

p.s. jag har laggt upp bilder pa min facebook fran bade balen och beach house sa ni som har fb kan ju vara snalla och visa bilderna for dom som inte har det. det ar sa drygt om jag maste ladda upp alla bilder igen! hehe lat jag vet ;d d.s.

Ni gjorde min dag <3

I helgen var jag och Esther pa en art class och inskaffade 3 frescha credits :D sa nu ar det bara 3 kvar :) det var en helt okej kurs. trodde dock inte att den skulle innehalla sa mycket maleri av ansikte (vilket var det enda vi gjorde i stort sett) men det  var okej. vi hade tva larare en som larde ut graphik och den andra vattenfarg. hon som larde ut vattenfarg var helkonstig!! for det forsta pratade hon till oss som om vi var 5 ar "isnt this fun? are you happy maria?" osv. och for det andra sa talade hon och bettede sig som om vi inte forstod ett ord engelska, SAA irriterande! men men det var helt okej som sagt :) kursen agde rum pa richmonds universitet och skit vilket stalle! inget kalstad universitet det! haha det var snarare som ett samhalle. och MATEN haha! mums! skulle kuna ga pa den skolan bara for matens skull ;d hehe och efterrattens skull sa klart! ;d killarna var det inget fel pa heller ;) byggnaden som vi hade vara klasser lag mitt emot tre fotbollsplaner/lacrossplaner en footballs plan en beach balls plan tva basketbolls planer och en superstor hinderbana i luften. inte daligt det! under sondagen akte hela ganget till en galleria for att kolla pa konst, jag var mottligt taggad for det. men jag blev faktiskt mycket positiv overraskad :) det var inte ett stort rum med massa tavlor som hagde pa vaggarna och det ekade sa fort man oppnade munnen som jag hade forvantat mig. det var en byggnad som inneholl alla konstnarernas kontor dar de faktiskt satt och jobbade med sina konstverk, man kunde ga in i alla de olika rummen och studera deras verk. och rummen var inte lagiskt byggda utan dom var utspridda lite har och dar sa man gick lite halvt vilse men da hittade man istallet nya rum och nya vagar, som en laborint. det gjorde allt mycket roligare. de hade ocksa en cafiteria dar, och i det rummet luktade det som det gor hemma hos christine, men jag kommer inte ihag om det ar hemma hos dig eller i din sommarstuga. jag kan inte heller beskriva lukten men det luktar sa himla gott och det fick mig att tanka pa dig och alla de andra :) saknar er sa! <3

idag ar det onsdag och halva veckan har gott, fast det kanns inte som det! det har gatt sa sjukt segt...! kan ha berott pa att jag har varit allmant nere och en fet javla mensverk pa det ocksa! och att man inte kan lagga sig ner med tacket overhuvudet och bara vill sova bort dagen gor det annu mer jobbigt. igar var jag till och med tvungen att jobba 13 timmar! och ingen kompisation pa det inte! trots att det star i mitt "kontrakt" att jag bara ar tillaten att jobba max 10 timmar per dag... suck!

igar fick jag ocksa reda pa att Kristen fyller ar pa fredag, lite smatt panik! hade ju inte kopt nagot, och vad i hela varden skulle jag kopa!?!
idag under min lediga skypade jag med min alskade Elin <3 mycket trevlig pratstund :) efter det akte jag till kopcentrumet for att forsoka hitta nagot till Krsiten, partyklader till mig och ett forsok att hitta halsband till Elin. men jag kom hem med ett par skor och fyra par halsband! ingen present alltsa! men elin, forhoppningsvis kanske du gillar iaf nagot av dom halsbanden, vi far skypa imorgon sa far du se dom ;)
pa vagen hem hamtade jag upp libby och nar jag kom hem blev jag sa glad, SAA glad! jag hade antligen fatt mitt packet fran min alskade familj! <3 TACK, aaah tack sa mycket! precis i ratt tid! behovde ha det den har veckan kande jag :) ni gjorde min dag, min vecka, min manad! TACK!

dagen borjar lida mot sitt slut och jag kom precis hem fran walmark och tarcet dar hittade jag faktiskt en present till Kristen. jag kopte en glasskal, sand, snackor och ljus. men tror ni inte att jag knackte glaset nar jag skulle dekorera det eller?!?! ar jag bra eller ar jag bra? haha suck! det ar bara att aka tillbaka imorgon da ;d

nu blir det natten for min del, men full mage och tom planbok! haha

en lang uppdaterning!

jag ar tillbaka, antar jag? hehe det var ett tag sen (ett BRA tag sen) jag skrev har och det ber jag om ursakt for. men jag har haft sa mycket att gora och vadret har varit sa fint sa jag har inte haft nagon lust att sitta framfor datorn. men nu ar jag har, jag sitter i gymnastiksalen och "tittar" pa nar nick tranar.

forr forra helgen var jag med familjen till the beach house. och skit vilket stalle! det var sa mysigt och charmigt! det ar ett semester stalle sa det ar inte sa manga som bor dar ater om. sjalva byn var liten med flera smabutiker och restuarnger, mysigt! och stranden! skojar du eller!! den var sa lang ogat kunde na! den tog aldrig slut... vi lekte i lekparken tog strandpromenader, akte till poolen, spelade basket och massa massa annat!
vi kom dit pa torsdagen och pa fredagen skulle vi ta en tur till fyren men vi kom inte langre an till parken, dar det var en STOR paskfest! paskharen och en kyckling var dar! massa olika aktiviteter och festen avslutades med en stor paskaggsjakt. haha en upplevelse ma jag saga!
Pa lordagen akte vi till poolen, och sen bjod vi over grannen (som ocksa bor normalt sett i richmond) och tva killar som var kompisar i 26-28 ars aldern till familjerna till middag. doch sa kom inte bada killarna utan bara en utav dom men anda. det var trevligt vi at grillat med olika tillbehor. till det var det vin eller ol, mums! vid 11-12 tiden drar Steve (28-aringen) med mig och simon ut pa krogen. forsta stallet gick vi till, det var ett MYCKET litet stalle och det kanske var bara 10 pers dar inne, men det var kul och gratis dricka ocksa, eller for mig iaf steve bjod mig ;d hehe pa den krogen provade jag ocksa nagot mycket speciellt, namligen friterad smorgasgurka och glass, gradde och friterat kaka/muffins! hahaha kan nog vara det vidrigaste jag smakat! haha aja efter ett tag drog vi vidare till ett annat stalle, det var nagot storre och med fler folk. dar blir det mer drinkar och shots :) vid 2 tiden akte vi hem igen och vi trodde att kristen och grannen hade redan gatt och lagt sig men icke sa nicke! det slutade med att vi stannade uppe till halv 4 tror jag att det var ;d hehe kul var det. forresten, steve lovade mig att lara mig att surfa, sa till somaren blir det att glida pa de stora vagorna! hehe :D
sondagen var seg! haha alla var trotta efter gardagen ;d vi gjorde inte sa mycket tog promenader, spelade basket och sant, barna var ocksa trotta sa det blev en del tv tittande ;d Mandagen var ocksa ganska seg, det var ocksa den dagen vi akte hem. efter 4 timmars bilresa var klockan 23.00 och vi var hemma i richmond igen. raka vagen till sangen for min del!

de foljade dagarna skulle bli mycket jobbiga for min del. eftersom barna hade spring break fick jag jobba mer! eller det kanske inte var mer, men jag hade inte nagon paus! jag jobbade mellan 8.30 till 6-7 varje dag i fyra dagar i streck utan paus, jag kan saga er, det tar pa en! dessutom nar jag slutade var jag tvungen arr aka direkt till kopcentrumet och panikleta efter en klanning som jag kunde ha pa balen i lordags. mereen hade inte heller nagon klanning men hon var iaf ledig om dagarna. iaf pa torsdagen bar det av till alla mojliga olika butiker som vi kunde komma pa som hade nagot liknande bal klanningar. men vi hittade ingen! klockan tickade och vi hade bara en och en halv timme kvar innan kopcentrumet stangde. da hittade mereen till slut sin klanning, den var kort och lila jatte fint. och i nasta butik hittade aven jag en klanning :) min var korallrosa och lang med paljetter under brosten. nar mereen fick se den klanningen som jag skulle ha kande hon att hennes klanning inte var uppkladd nog, sa nu ville hon ha en ny! men butikerna stangde sa vi var tvugna att aka hem. och da hade vi inte kopt skor, vaskor eller smycken eller en ny klanning till mereen! PANIK! fredagen var har klockan var 18.00 och det var dags att aka till butikerna igen! dock blev vi sena eftersom jag skypade med mina underbara! puss pa er! <3 men men vi kom ivag tillslut. och idag var det fokus pa skor skor skor och vaskor och smycken och smink, mycket att inhandla bara pa 3 timmer! haha mereen hade spanat in en klanning under dagen men hon ville ha min asikt innan hon kopte den. men det var ingen tvekan!!!! den var saaaa fin! sa vi kopte den, jag hittade en ring i samma butik men tiden rann ivag. en timme kvar och vi hade inte ens borjat tittat pa skor! haha PANIK! det ar ju det som tar mest tid att hitta, nastan iaf. men vi hade san tur, nasta butik hittade vi ett par varsinna skor som fick duga, dom var fina. sa nu var vaskorna i fokus. men tror ni att vi hittade nagra eller?!?! NEJ! och butikerna stangde, sa nu var vi tvugna att stiga upp tidigt pa lordagsmorgonen, forsta stoppet var banken for att satta in lonen, nasta var att springa runt som tokar for att hitta vaskor, planen var att vi skulle forsoka komma ivag SENAST 11. men vi ar tva tjejor som ska shoppa saker till en bal, vad tror ni om oss? haha men vi var inte sa sena, hara en och en halv timme sena ;d hehe och da hade vi tillslut hittat vara smycken, vaskor och sminket ;) hehe sa nu bar det av till Annapolis i Maryland ca 45 minuter utanfor Washington DC. vi hade bara ett stopp pa vagen, IKEA! dar at vi en sen lunch och jag laddade upp lagret pa svensk choklad! haha MUMS! men vi var fortfarande sena. dorrana till balen oppnade kl 7 och vi kom till hotellet kl 6! haha och da hade vi inte sminkat oss, inte fixat haret INGENTING! och jag var ocksa tvungen att sy upp min klanning eftersom den var alldeles for lang. men men 20.15 satte vi oss i taxin som skulle ta oss till Naval Academy Ball, 2.5 mail bort. och det kostade oss 14 DOLLAR! dyrt...! men men vi var antligen dar, lite sena och vi missade sermonin men vi var dar! och det var STOOORT! massa massa massa folk, alla killar som var fran millitaren var kladda i en vit kostym, alla tjejer hade fina langa eller korta klanningar, allt var sa fint. det var ocksa ett live band dar som var saaa duktiga, dom blandade "vals" musik med party-party musik! och jag var saaa imponerad av tjejen som sjong, cheeses! haha och killen/mannen/gubben han var val +45 iaf (sorry pappa, ta det inte personligt) han var sa duktig och han rappade! haha sa grymt! :D kvallen fylldes med dans och dans och mer dans! Jennie som jag akte tillsammans med till USA var ocksa dar med hennes 6 tjejkompisar, dom hade akt dit med bil och skulle sen aka tillbaka pa kvallen (en timmes resa ca). Dock fick bade jag och mereen sa ont i fotterna och plasor pa det sa det slutade med att vi dansade barfota, och vi var inte dom enda som gjorde det! haha strax innan 12 bestamde vi oss alla jag och mereen och jennie och hennes gang att aka pa efterfest, vi knodde in oss i bilen och drog ivag till en adress som dom hade fatt av en kille. dock nar vi kom fram var det ett litet hus, och da menar jag inte litet for att vara usa utan det var ell LITET hus. och pa gatan stod det MINST 20 bilar och det kom stora gang med folk till det huset, det var en lang ko utanfor ytterdorren och det var ingen chans att alla skulle fa plats dar ;d sa vi drog vidare till en annan adress som en kille hade skrikit ut pa bussen som korde fran sjalva balstallet till parkeringen. GPS:en sa att det skulle ta 12 minuter men det tog i sjalva varken minst 35 minuter. och jag och mereen hade planen att aka taxi hem, men inte en chans att vi kunde gora det, jag menar om det kostade 14 dollar att aka 10 minuter vad tror ni da att det kommer att kosta om man aker 35 minuter! ahaahhahhahahha sa jennies kompis lovade att kora tillbaka oss och vi betalade henne, det skulle iaf bli billigare an att ta taxi. men efter max tio minuter sa alla de tjejerna (utom jennie och en av de andra som ocksa var svensk) att de ville aka hem och de ville inte kora hem oss till hotellet. sa vad skulle vi gora?!?! det blev att jenni och hennes kompis stannade med mig och mereen och vi skulle sedan dela pa en taxi och sa skulle om fa sova pa varat hotell.
pa festen hade han som agde huset byggt om garaget/huset pa baksidan till en mininattklubb, han hade hyrt in tva dj:ejs, den var utrustad med ljus och rokmaskin, gratis dricka och pa overvaningen fanns ett biljardbord och en mina bar. sa vi hade det bra kan jag ju saga :) men nar klockan borjade narma sig 4-halv 5 kande vi att det var dags att forsoka fa tag pa en taxi. men tror ni att nagon vill kora sa langt och sa sent?!?! NEJ! vi ringde sakert 4-5 stycken olika taxibolag innan vi fick tag pa en som ville kora oss. men klockan tickade och ingen taxi kom. tillslut fragade han som bodde dar som for ovrigt var nagon slags coach inom militaren sa killarna som var dar hade han som coach, hur vi skulle komma hem. vi sa att forhoppningsvis sa kommer det en taxi snart. men han tog tag och fragade en an killarna om han skulle tillbaka till basen och sova och om han kunde ta med oss i bilen. han sa "yes coach, of course, no problem" vilken hjalteman! det marktes pa hur han svarade att han var en soldat. och till de andra sa han, "i'm doing coach a favor". iaf han korde hem oss till hotellet halv 6 pa morgonen HELT GRATIS! harligt!
vi sov tre timmar steg upp kl 9 for att ata frukost. och vi lamnade hotellet vid 11 och da bar det av mot Washington DC for att droppa av Jennie och hennes kompis. och vi skulle egentligen aka till ett kopcentrum som vi ville utforska men vi var for trotta och det skulle bli en omvag. sa vi akte in till DC city och vandrade runt och kollade pa the White House, United States Capitol, the Monument, Lincolnmonumentet, The Korean War Veterans Memorial, The U.S. National World War II Memorial, det var mycket se vart! :) bilder kommer! klockan 19.00 lamnade vi DC och hade forhoppningen att vara hemma igen halv nio. MEN vi kom hem halv 11-11. vi stod namligen PARKERADE pa highway i en timme! sen smygkorde vi ytterligare en halvtimme eller sa! det hade skett en bilolycka och det orsakade koerna. men trots att en olycka hade intraffat hade amrecanarna INGEN respekt for vagen/bilkorning eller vad man kallar det. dom korde om pa insidan dar det inte ens ar ett korfallt, dom gjorde galna korfaltsbyten och bara var allmant galna. och pga den respektlosheten skedde det ytterligare en olycka, tva bilar hade kort ner i diket och pa exakt samma stalla som den stora bilolyckan hade intraffat fast pa motsatt riktning (alltsa de bilar som vi motte) skedde det ocksa en olycka. ganska laskigt att det hade pa exakt samma stalla fast pa andra sidan vagen...! iaf, vi kom hem och sangen vantade!

mandag igen och skolan var tillbaka efter lovet, SKOONT! det hade inte sa mycket den dagen, nick hade gymnastik eftersom han/jag missade forra tisdagen. pa kvallen bar det av till gymmet, dagens dag (tisdag) sag ungefar lika dan ut som igar nick hade gymnastik och jag drog till gymmet efter jag slutat, det som skilde dagarna fran varandra var att igar hade jag med mig Ella (nick och libbys kompis) till gymnastiken eftersom hon tranade samma tid som nick och efter gymnastiken tog vi en tur till parken :)

Imorgon ar det onsdag och det betyder langledigt for mig, ar ledig mellan 9 och 13.30. SKOONT! men jag naste fixa nagra saker till helgen, har ju en art class. sa min laxa ar att jag ska skriva ut nagra bilder pa mig eller nagon annan, mala ett sjalvportratt, skriva om en svensk konstnar (FORSLAG??) och om en amerikan konstnar (FORSLAG?!?!) dessutom ska jag ta med mig nagra saker, vet inte vad jag ska anvanda det till men det aterstar val att se antar jag :) det ska bli kul jag ar excited!

Nej nu far det racka! kanner att jag har skrivit a lot! men nu forvantar jag mig KOMMENTARER!

xoxo! love you! <3

RSS 2.0