Lordag

Dagens mote med de andra au pairerna var bra, jag kan faktiskt tanka mig att hanga med nagra av de dar tjejerna :) hehe de bjod faktiskt med mig pa lunch. vi skulle forst aka till ett stalle och alla skulle folja efter tjejen som kom fran brasilien (hon var den enda som viste vart restarangen lag). men hon akte sa himla fort och tappade bort bade mig och tva andra tjejer. hon gav oss addresen men det var fel adress, vi hamnade mitt ute i ingenstans! Nar val en av tjejerna hittar stallet sitter de redan och ater!!!! what`s that?!

sa vi struntade i dem och akte till the mall istallet. och i det mallet har de forever store 21!!! dock sa hann jag inte ga in dar for jag var tvungen att vara tillbaka 14.30 for att jobba. och Kristen sa att jag bara skulle jobba 2 timmar eller natt, men jag var inte av foren halv atta typ sa ;s... men men vi akte till fotbollsplanerna och kollade pa nar de tranade medans vi at ballerina, singoalla och allgrens bilar! Mums! hehe

under kvallen gick jag over till mereen, vi sag pa tv och bara var, ar sa himla trott, jag vet inte varfor. och jag borjar fa ont i halsen och ar lite snuvig ocksa, jag vill inte bli sjuk igen!!!

Imorgon blir det promenix med hundarna med anika hunden som hon passar for nagra veckor. sen ska jag traffa jessica en svensk au pair, vi ska till the mall. efter det ska jag skypa med mina alskade (och saknade) vanner! myyys! 23.00 right? hoppas att jag kan ta en svang till gymmet ocksa.

men nu vantar sangen, hoppas att jag kan fa en battre sovmorgon an till 7.03 som idag... God natt <3

Lycklig

Idag ar det lordag och jag har inte skrivit pa ett tag. mina kvallar har varit fulla med annat sa jag har ine hunnit med det.

I onsdags sa var jag som sagt pa IKEA och I loved it!!!! hehe jag kopte en byra, ett nyss skrivbord, tavlor, spegel, en make up lada, (galgar och skohorn) och sjalvklart kopte jag goooodis! svenskt godis, och jag trodde inte att de hade marabo, men de hade de!!!! :) tror ni jag blev glad eller? hehe jag kopte ochsa salta fiskar, kaviar, knackebrod, myslie, graddsas och ballerina och singoalla kex! sa nu ar jag lyklig! (bilder kommer) annu mer lycklig blev jag nar simon och kristen betalade ALLT for mig, dom ar sa snalla! och i torsdags sa fick jag en ny mobil ocksa! en samsung Intensity och jag stormtrivs med den!! :)

Min nya telefon!


Igar (fredag) korde jag ocksa min sista korlektion men den konstiga gubben (min larare) vi korde downtown Richmond :) sa nu har jag sett the capital of Richmond.
Fredagar betyder ocksa gymnastik for Libby, sa jag tog henne dit. pa vagen hem hamtade vi upp Nick fran bussen och sen kom Mereen med barna for en playdate! :)

Pa kvallen skulle familjen pa ett fodelsedags kalas (som jag fick reda pa en halv timme innan de skulle aka) sa mereen bjod over mig pa middag, mums, den tjejen kan laga mat! hehe sen akte vi till target dar jag kopte en del ramar och ett slags trad av stal som man kan hanga smycken pa, allt det for 82.79 dollar! vilket motsvarar ca 600kr!!! hade inte forvantat mig att det skulle bli sa dyrt ;d hehe men men de var fina! efter target akte vi till en butik som heter Mechael, dar du kan kopa vad du vill inom pysselsaker, och du kan hitta ALLT dar! Elin Johansson du skulle ALLLLSKA den dar butiken!

Idag ska jag pa mitt forsta mote med organisationen och traffa de andra au pairerna det ar kl 12.00 om 2 och en halv timme.

Kristen ropade pa mig nyss och sa att jag maste titta vad Libby gjorde, hon packade sin resvaska for att vara forberedd till nar vi ska aka till the beach house, vilket ar om 5 veckor hehe det var kind of cute! hehe om 5 veckor ar det pask och det ar darfor vi ska aka dit. jag berattade vad vi brukade gora pa pask, att alla barn klar ut sig till paskkarringar och paskgubbar, och de gor inte det har! jag trodde att de viste vad det var! jag visade bilder hur barnen ser ut och det har aret ska dom kla ut sig och knacka dorr, hehe :)

Nu maste jag ga och gora mig iordning jag ska namligen till den fotbollsklubben jag ska borja spela med!!!!! :) tror nu att jag ar lycklig eller? :) see yah!

Tack mormor och morfar for erat fina kort! ni kommer snart fa ett av mig! :) Puss pa er alla!

Nick!

Idag fick jag en liten sovmorgon (till 7) madde inte sa bra dagen innan sa Kristen lat mig sova en halvtimme langer, sa snallt av henne! :)

Medans Libby var i skolan hade jag en korlektion som Kristen och Simon ville att jag skulle ta, dom vet att jag kan kora bil och tycker att jag ar duktig pa det. men dom vill att jag ska lara mig de amerikanska reglerna, och sattet dom kor pa (galet alltsa). men korlektionen var inte sa mycket till hjalp. jag fick lara mig att svanga och halla mig pa ratt sida om vagen. haha som att jag inte redan vet det? sa det var 2 timmar bortkastad tid i mina ogon. men om Kristen och Simon vill att jag ska gora lektionerna sa far jag val gora de, det ar ju dom som betalar sa ;d hehe har lektion imogon och pa torsdag ocksa men da inte lika lange som idag. far se hur det gar :)

Dagen har varit bra, har inte hant sa mycket speciellt Nick hade gymnastik och Libby var pa en playdate med Ella medans jag och Nick var pa gymnastiken.

Nar vi kom hem ringde Jessica en svensk au pair som jag har lart kanna genom FB hon verkar snall och vi har planer pa att traffas till helgen :) medans jag lagade middagen ritade Libby och Nick och vet ni vad Nick gjorde till mig!? :) han gjorde ett hjarta och klippte ut ett hjarta innuti det och skrev fran Nick till Maria. och pa baksidan stog det "I love you"!!! tror ni jag blev glad eller?!? :) :)

Jag jobbade anda till 8 idag sa jag hade ansvaret att lagga barnen till sangen, det gick bra inga problem alls! :)

Imorgon ska jag till IKEA!!!!! :)

Torra hander!

jag har nog aldrig i hela mitt liv haft sa torra hander som jag har just nu! allt klor i vattnet gor mina hander torra som russin! jag maste kopa handkram!!! och vattnet smakar klor ocksa! det ar nagot godare om man tar det fran en ismaskin som vi har lyckligtvis, men om man tar det direkt ur kranen, jag klarar inte av det! i gar nar vi skulle ata mat bestallde jag en sprite, tror du inte att det smakar som klorvatten med kolsyra i eller?! haha for det gjorde det! kunde inte dricka det. men som tur var sa hade jag med mig min nya vattenflaska som jag ar saa stalt over ;d hehe visst ar den snygg! :)


nog pratat om vattnet. idag var Laura har, det var en trevlig prick som visste sina saker :)

Ikvall blir det att slappa framfor tv:en och lagga sig tidigt, hoppas jag iaf. jag skulle ha tranat med Anika men jag mar inte sa bra, har ont i huvudet och magen sa skippar det. far dra dit imorgon ist :)

Imorgon ska jag ocksa kora bil med en bilskolelarare eller vad man ska kalla det. maste lara mig kora som en riktig (galen) amerikanare! hehe

Talk to you later! Puusss! <3

En liten uppdatering om helgen

Lordag kvall;


Pa promenaden med Abby och Charlie. sa har ser numera min utsikt ut! :)






I lordags kvall sa var vi hos Tabea och firade Chissi som fyllde 21 i gar. dom skulle ga ut pa krogen sen sa jag stannade bara nagon timme tills dom skulle dra. vi hade det trevligt, men det sog att inte jag kunde folja med! sa nar jag akte hem beslot jag mig for att aka forbi Wallmark for att kopa nagot att trostata med! hehe nar jag hade handlat min chokladkaka kommer jag ut och minns inte vart jag parkerade bilen!!!! haha sa typiskt mig. jag gick runt och letade ett tag men den stog inte dar jag trodde att jag hade parkerat den! ;d till slut sa hittade jag den, trodde jag iaf. jag provade om nyklen passade och.... det gjorde den INTE! haha Pinsamt! jag gick till bilen bredvid som i mina ogon sag lika dan ut som den jag nyss provade och den sag lika dan ut som min bil gor, i mina ogon alltsa! jag provade om nyklen passade och det gjorde den som tur var. sa efter all den pinsamheten skndar jag mig ivag hem och satter mig vid tv:en och ater min chokladkaka! haha

Dagen dar pa, igar, akte jag och Mereen till ett outlet i williamsburg en timme fran Richmond. det var ett stalla dar de hade MASSOR med olika butiker och I loved it! :) och det var billigt ocksa! jag kopte en nya gymklader och en vaska som jag kan ha till och fran gymmet och ett par flipp-flopps :) allt for bara 76.87 dollar alltsa ungefar 552 kr.

Forst akte vi genom drive through bank, haha har du sett der forut!? sen akte vi till outlet dar jag kopte detta -->






pa vagen hem stannade vi till hos Anika och fikade. vi stannade val nagon timme eller sa :) nar jag kom hem tog jag det bara lugnt at middag och sag pa step up tillsammans med Kristen och Simon, Kristen gillade den lika mycket som jag gor! :)

Idag ar det mandag och skoldag! Nick hade som vanligt en liten attetyd precis nar han vaknade, han hatar att ga upp ur sangen. men nar han val var nere och at frukost blev han pa battre humor :) Libby var glad som vanligt morgonen flot pa bra helt enkelt.

Snart ska jag antligen traffa Laura (min handledare) jag skulle ha traffat henne i fredags men hon var sjuk sa det blir idag istallet. Vi far se hur det gar :)

Ha det sa bra sa hors vi, Puss!

Helg

Igar var det fredag, och jag har alltid gillat fredagar!

allt gick som det skulle, Libby hade gymnastik efter skolan och medans hon tranade akte jag till Food Lion som ligger aldeles intill. jag var tvungen att kopa tval, tamponger och lite godis ;d
nar jag kom hem sag jag att Kristen hade lagt nagra tamponger och bindor i min lada i badrummet och jag kunde inte tro mina ogon. aldrig att jag kommer att anvanda den dar!



Men sen insag jag att nar man oppnade forpakningen sa var det nagot sorts kartong nedanfor sjalva tampongen. haha aja jag kopte ett annat marke och dom sag ut att vara mycket battre.

Jag kopte ocksa lite godis, hittade det har:


Har aldrig sett det forut, ar det nagot nytt dar hemma ocksa eller? goda var dom iaf ;)


efter att jag och Libby hade hamtat upp Nick fran bussen gick vi over till Merren for en playdate. mycket bekvamt for mig och mereen. dom klarar sig sa bra pa egen hand sa vi satt i soffan och at pop korn och tittade pa nar dom lekte. inte fel!

Jag slutade redan kl 17 pa fredagar sa jag har hela kvallen var mig sjalv. igar var jag bjuden pa ett fodelsekalas/valkomsfest till Chrissi (som fyllde 21) och Kim som var den nya au pairen i familjen. Kim ar valdigt tyst utav sig sa jag pratade inte sa mycket med henne men Chrissi ar valdigt trevlig. Mereen, Esther, Tabea, Veronica Ulrike och Ethen var ocksa dar har traffat alla dom forut forutom Vironica Ulrike och Ehten. men jag kommer bra overrens med alla utav dem och idag ska alla vi ut och dansa rumpan av oss. eller ja. jag ar ju liten igen sa jag ska inte med ut pa krogen men jag foljer med till Tabea och forfestar bara. alltid nagot, men det kanns SAAA jakla konstigt att man inte far gora som man vill langre. det finns dock tva stallen dar det ar 18+ sa jag ska tvinga med dom dit nagon gang ;)

Nu har jag precis vaknat och ska snart ata frulle. sen funderar jag pa en promenad med Abby (hunden) och sen blir det lunch och bio med Mereen. efter det blir det att ladda infor "utgang"! haha

Livet leker! Saknar dock er enormt mycket nu. Christine, jag ar fortfarande rord av ditt mejl! <3

Abby goes crazy!

Tjenare!

Antligen klar med designen pa bloggen, det tog nagra timmar men nu tror jag att jag ar klar. vad tycker ni? :)

Dagen har varit bra, ganska enkel faktiskt. Libby hade en playdate efter skolan som stannade anda fram tills vi skulle hamta Nick fran bussen. och dom tva tjejorna klarar sig sjalva sa var inte sa aktiv pa hela formiddagen faktiskt, SKONT! Nar Nick kom hem gjorde vi nagra laxor och sen spelade vi Wii. jag var ensam med barnen anda till halv nio idag, Kristen var ute med jobbet och Simon jobbade borta, han skulle till narheten av New York.

det gick forvanandsvart enkelt att lagga barnen vid sangdags, de hade lite overskottsenergi men den forsvann ratt sa fort :) Med andra ord sa har dagen varit enkel, rolig och snabb :)



Forsta dagen

Bilden ar fran forsta dagen.


Nu vidare till Abby, en av hundarna (golden retriever). HAHA hon ar helt galen av allt ljus. varje formiddagen nar solen lyser in genom fonstrerna och det blir en solkatt av min klocka gar hon crazy! jag skojar inte, hon blir GALEN! barnen har ocksa en laserlampa som dom brukar leka med och den springer Abby och jagar som jag vet inte vad. och nar ljuset ar borta gar hon och letar efter det. hon gar och tittar i taket och pa vaggarna och viftar pa svansen. aven om man inte har lekt med henne med solkatten eller laserlampan sa gar hon runt i huset och letar efter ljus. har nog inte sett nagon knepigare hund. so sweet!

 


I'm back!

Det var ett tagsen jag skrev nu, sorry about that! har haft annat for mig ;d Men nu ar jag tillbaka ;)

I mandags hade jag (och Nick) en dalig dag!!!!! Nick var ganska brakig pa morgonen och ville INTE skynda sig, sa han missade skolbussen! Simon fick kora honom till skolan. pa eftermiddagen stadade jag och gjorde iordning Libbys garderob sa jag glomde helt bort tiden! Inte bra, jag missade skolbussen for att hamta upp Nick. men som tur var sa var Molly dar som back up. Molly ar Ellas (Nicks klasskompis) mamma. hon bor precis vid busshallsplatsen. efter skolan var Nick pa battre humor, men jag var pa relativt daligt. var besviken pa mig sjalv att jag hade missat tiden.... men sant hander right?
Kvallen var battre jag pa bio med Mereen (grannen) och hennes kompis som var pa besok fran chicago dar hon pluggar engelska. hon kommer ursprungligen fran tyskland och dom kande varandra innan de bade kom till  USA. Innan bion gick vi sa klart till Sweet Froog, MUMS!

Igar hade jag en mycket battre dag, och sa hade Nick! :) Han hade lite problem med att komma upp pa morgonen men annars var det bra :) han hade gymnastik pa kvallen ocksa sa jag korde honom dig och kollade pa nar han hoppade runt pa mattorna. i gymnastikhallen har de massa olika ROLIGA redskap och jag drommer mig bort till min gymnastik karriar varje gang jag kommer dit. GUD VAD JAG SAKNAR MIN GYMNASTIK!!!
Till middag lagade jag potatisgratang och kyklingklubbor vilket dom alskade, det var forsta gangen dom at kyklingklubbor och det basta var nog att dom kunde ata med handerna som grottmanniskor! haha efter middagen gjorde vi ett expriment, Nick alskade det. vi tog ett glas med attika och la ett agg i det och sa skulle vi se vad som hande med det, vi skulle egentligen ha gjort det med benen som blev kvar efter middagen men det glomde vi bort, vi gor nog det imorgon :) sanna jag vet inte om du kommer ihag det, men vi gjorde det har exprementet i 5:an eller 6:an eller nar det var ;d hehe det var darifran jag fick det.
Aven igar kvall traffade jag Mereen och Julia (kompisen) igen vi gick forst till Sweet Froog sa klart! haha! sen gick vi till ett super mysigt caffe som hette Cafe Caturra. de hade en eldstad och live musik! :) dar satt vi nagra timmar och drack kaffe och bara pratade av oss :)

Idag har jag haft den basta dagen ever med barna! i stort sett ingen fight alls med varken Nick eller Libby, awesome! jag var ocksa pa gymmet med Simon idag, det behovde jag verkligen med all den glassen jag gar atit ;d hehe till middag idag gjorde jag spaghetti och kotfarssas, ett stort MUMS fick jag som respons! till efterratt blev det kladdkaka som jag hade gjort tidigare med barnen, den blev farligtgod! dagen slutade med att jag gick over till Mereen, vi kollade pa tv och bara tog det lugnt. sa den har dagen borjade superduper och slutade annu battre! :)

Ni glommer val inte att skicka mig lite choklad och dyrligt? :)

<3

Happy Valentine's Day!

Idag ar det valentine's day! en dag full med gladje :)

Idag traffade jag Anika for forsta gangen. Anika ar hon som har bott i den har familjen for fyra ar. Hon ar verkligen jattesnall och supersocial, I like that!

Efter det att hon hade varit i kyrkan hamtade hon upp mig och sa akte vi till Tobias (tjej) hon var en av dom som jag gick pa bio med :) efter ett tag kom aven tva andra en helt ny au pair, kom i torsdags, och den som hade varit hos den familjen innan. vi gjorde myffins, Mums!

Sen akte jag, Anika och den nya tjejen till the mall!!! det var forsta gangen jag var dar. och om jag ska vara arlig sa trodde jag att det bara var ett hus/byggnad med nagra affarer i. men jag hade SAAAA jakla fel! det var flera flera butiker fran koksmobler till the body shop till the victoria secret till leksaksbutiker till olika kulturella restauranger, alltsa massa massa massa butiker. det var sa awesome! dock sa var vi inte dar sa lange eftersom Anika var tvungen att aka hem och plugga. men jag lar komma tillbaka inom kort, right?

nar jag kom hem var jag ensam hemma och det var ganska skont att ha lite lugn och ro runt om kring sig :) jag tittade lite pa tv larde Abby nagra nya tricks sov en stund lite sana saker.. ;d

efter middagen var det dags for the valentine's gifts! Kristen kom ner med TRE pasar, jag hade inte forvantat mig att fa nagot! Nick borjade, han fick en troja ett nytt spel till sin DSA (det ar som en liten dator som han ALSKAR) ett star wores pussel och nagon malar bok eller vad det var. han fick sakert nagot mer ocksa som jag har glomt. Libby fick flera malarbocker, en hello kitty pyamas, ett my littel ponny pussel en bok dar hon kan lara sig matte och natt mer. och jag fick en pyamas som Libby hade valt ut, en san dar grej som man tar bort har fran klader, choklad, ett kort och ett PRESENTKORT pa 20 dollar fran ULTA!!!! tror du jag blev glad eller?!? ULTA ar den butiken jag smalte i nar jag kom in genom dorarna. dom saljer smink harprodukter hudprodukter, du kan hitta ALLT en kvinna behover i den dar butiken, jag skojar inte ALLT! haha :D

My valentine's gifts :) thank you!

Sen nar alla hade oppnat sina presenter och Nick redan hade forsvunnit i sitt nya spel skulle dom fa smaka pa mitt svenska godis! algrens bilar och djungel vral. ni skulle ha sett deras minar nar dom smakade pa djungelvralen! hahahaha jag holl pa att skratta ihjal mig! jag ska forsoka lagga ut filmen jag tog nar kristen smakade pa den men om det inte fungerar sa maste jag be simon hjalpa mig med det for ni MASTE se det! haha! algrens bilar gillade de iaf och chokladen ocksa! men nu ar mitt godis slut sa om ni vill sa far ni GARNA skicka mig mer! ;) min adress ar 12009 Stonewick place, Glen Allen, VA 23059. tack i forhand! hehe

Time to get to sleep, good night! <3

Ont om tid pa fredagar!

Idag var det en vanlig skoldag fpr Nick och Libby, skont! eller vanlig och vablig, dom skulle ha med sina valentins kort med sig, det ar ju valentine's day pa sandag och idag skulle dom fira det i skolan. alla hjartans dag ar valdigt stort har i USA. Vi ska fira det har hemma pa den riktiga dagen ocksa. Kristen berattade lite kort om den och jag kommer sa klart skriva om hur det var pa sondag kvall ;)

eftersom jag har fatt borja kora bil nu sa korde jag nick till busshallsplatsen fast simon var med, och jag kkorde libby till hennes skola, kristen foljde med da ocksa. sen hamtade jag Libby, sjalv, nar hon hade slutat, kl 12.00. vi var bara hemma och at en snabb lunch sen var det dags for henne att aka till gymnastiken, jag skulle ha kort henne sjalv men jag kom inte ihag vagen sa Kristen akte med mig da ocksa ;d hehe Libbys gymnastik borjade 12.45 och slutade 13.45 och nick maste hamtas upp pa busshallsplatsen kl. 14.15 och det ar en bra bit mellan stallerna, tar kanske 15 minuter att kora. sa fredagar ar koriga! med mycket korande! om man missar skolbussen maste man hamta honom pa skolan och da blir inte varken skolan eller foraldrarna glada pa mig. detta galler aven om jag glommer min legitimation, da slapper dom inte av barna fran bussen och man maste forst aka hem, hamta legget och sen till skolan for att hamta barnet! sjukt overbeskyddande!

under hela dagen har jag inte matt nagot bra! jag har matt illa haft ont i huvudet och magen, sa jag har varit ganska seg. efter vi hade hamtat upp Nick foljde Ella med hem till oss. Ella gar i Nicks klass och dom kommer valdigt bra overrens och aven Libby och Ella. hon foljde med sa dom Nick och Libby kunde underhalla sig sjalva sa jag kunde fa vila en stund. vilket jag behovde! jag har inte kunnat ata nagot under hela dagen, det gar inte ner...

Nu ar det kvall och jag ar sjalv hemma, mar nagot battre men inte bra. Ovriga i familjen ar ute nagonstans jag tror att Kristen och Libby skulle till Ella men jag vet inte riktigt vart Nick och Simon ar, kanske hos granma and granpa? sjalv kollar jag pa en film och tycker synd om mig sjalv...

Imorgon ska jag formodligen traffa Mereen igen, det ska bli kul! men det blir om jag mar battre sa klart :) hoppas hoppas!

Klrar mig pa egen hand nu ;)

Idag hade Libby ingen skolan igen! och Nicks skola borjade 2 timmar senare, allt pga den har jakla snon! jag borjar bli trott pa den.

men dagen har varit bra, jag hjalpte Nick till skolan och slappte av honom pa busshallsplatsen. efter lunch akte vi till djursjukhuset och hamtade Abby som hade fatt en riktigt acklig oroninfektion eller vad det var. efter det akte vi till mormor och morfar och halsade pa Uncel Jeff, efter det hamtade vi upp Nick pa busshallsplatsen.

Efter snacket hemma akte vi till himelriket! en hel STOR butik med bara skonhetsprodukter!!!! jag kopte lite saker for haret en body lation och lite sminktillbehor! men jag kommer spendera mycket tid i den butiken! Kate jobbade ocksa dar, hon ar 19 som jag och bor granne med oss i familjens vacation hus. hon verkade valdigt trevlig och vi kommer nog att ha mycket kul tillsammans! :)

medans Nick och Libby ar hos nagra kompisar tog jag och Kristen en tur med bilen, men nu var det dags for mig att kora! ANTLIGEN! :D sa nu far jag ga ut pa egen hand ;) hehe

nu pa kvallen har jag dock inte matt sa bra, jag har ont i magen och huvudet och kanner mig allmant hanging. jag hoppas att jag INTE har fatt kraksjukan som ovriga i familjen precis har haft!

Ska sova nu och hoppas kunna sova bort besvaren! jag hatar att spy!! ;s

God natt buddys! <3

Nick!

Idag var jag uppe med tuppen, antligen skulle dom fa ga till skolan igen, trodde jag ja! val vid busshallsplatsen ringer rekton fran skolan och sager att dom kommer att ha annu en snowday. Suck! sa det var bara att aka hem igen och komma pa nagot nytt att gora for hela dagen.

Nick var lite svar att fa ur sangen idag ocksa, hans alarm fungerade inte. men resten av dagern var han (for det mesta) glad, och mycket pratsam med mig! :) YEEES! Jag prarade med Kristen och Simon igar kvall om hur jag kannde for Nick och de sa att det var pga den tidigare au pairen. hon som bara stannade i en manad. hon var tydligen int sa snall mot Nick, hon sa att han var en lognare och ingen snall pojke och allt sant, sa hans sjalvfortroende sjonk till botten! darfor har han svart att lite pa nya manniskor.

Men som sagt idag hade vi det riktigt bra! Vi bakade en banankaka, och dom alskade den! och jag lagade ocksa middag idag :) jag gjorde en makaronelada, vilket dom ocksa alskade! :) sa min dag har varit bra. men laang! ar antligen ledig nu :)

ska lagga mig i sangen och fortsatta ata min marabo choklad! Mums!

Saknar er! Puss

Nick...

Idag har jag haft en ganska tuff dag. Nick var inte pa sitt basta humor...! dagen borjade med att Kristen vackte mig och vi skulle tillsammans vacka Nick och Libby. och Nick ar INTE en morgonmanniska. dessutom glomde Kristen satta alarmet till honom sa hon fick slapa ur honom sangen... Libby var dock mycket lattare. vi gick ner for att gora iordning Nicks frukost och lunchen han skulle ha med till skolan, till en borjan ville han inte ha nagonting och ingentin var bra. men tillslut fick vi honom att ata en talrik med mjolk och flingor eller Kristen, mig pratade han inte med! :( vi korde honom till busshallsplatsen och vantade pa bussen, fortfarande tyst emot mig, och varje gang jag tittade pa honom sa gjorde han nagon konstig gremage (eller hur det stavas! haha) sa jag tyckte det var valdigt jobbigt. naval, val hemma igen var det Libbys tur att ata frukost och fa henne att kla pa sig, och hon var riktigt dukig idag. hon tog till och med pa sig strumporna helt sjalv utan att saga ett ord! Hon tycker namligen inte om att ha nagot som ar tajt, vilket alla strumpor ar sa oftast brukar de ha en fight om strumprona varje dag men idag var hon awesome! haha :) innan vi slappte av henne pa pree school akte vi en snabbis till hennes mormor och morfar, dom haller pa att flytta sa Kristen och Simon hjalper dom en hel del med det.

Nar vi har slappt av Libby pa skolan ar det min och Kristens tur att ata frukost, gamy! sen var jag ledig till noon (12.00) da vi hamtade Libby, vi kom hem och at lunch vilket var for min del en smorgas och libby at en pizza. efter lunch har Libby alltid en quiet time pa sitt rum i en timme sa da tittade jag bara pa tv och slappade, skont!

efter det var det dags att hamta Nick pa busshallsplatsen. da var han pa ett mycket battre humor, men han pratade fortfarande inte med mig... libby slappte vi da av hos en kompis till henne. nar vi kom hem fick Nick sitt snacks vilket ar en godisbit av nagot slag oftast en liten chokladkaka och vi hade lite tid innan han skulle pa sin gymnastik. fast han pratade fortfarande inte med mig sa vi gjorde inte sa mycket. det ar sa jobbigt att han inte vill prata med mig! jag vet nte vad jag sak gora, jag foreslar att vi ska gora de saker jag vet att han alskar men an svarar mig inte... :( medans Nick tranade akte jag och kristen och handlade. och nar vi kom hem igen borjade han oppna munnen nar jag visade honom mina svenska pengar! dar var nyckeln for idag iaf. han fick en fema av mig och tyckte den var "awseme" eftersom den var sa stor, haha. jag visade honom ocksa en 50 lapp vilket han ocksa tyckte om. jag sa att han kan fa den om han ar snall och forsoker borja prata med mig, och han sak forsoka! :)

Nar barna hade gatt och lagt sig ringde en tjej som heter Tanja till mig, hon ar en au pari fran syd afrika och hon undrade om jag ville folja med och ta en kaffe eller natt, sa klart att jag ville det! vi var val borta i kanske tva timmar och vi hade det trevligt :) hon har precis flyttat hit fran Houston efter en rematch. jag kommer nog se mer av henne framover! :)

Det var allt jag hade att saga idag ;d talk to you tomorrow! :) <3

Dear John

Idag ar det mandag, men ingen skola! barna hade annu en snowday! men vi hade det ganska kul anda :) Jag forsokte fa lite battre kontakt med Nick idag och det borjade val sadar... han testar mig en hel del. men nar vi val borjade spela narga spel och han forstod att jag kommer att vara mestadels med honom idag sa lat han mig "komma narmare" honom. det kandes bra. men nar vi at lunch igen, nar mamma Kristen var i narheten borjade han testa mig igen... det kommer nog ta ett tag innan han litar fullt ut pa mig.

efter lunch gick vi over till grannen pa en riktigt playdate. dom tidigare har tydligen inte varit riktiga utan bara crazydates hehe. I huset intill finns det tva barn, nagra ar aldre an Nick och Libby, och dom har ocksa en au pari, Mereen. hon ar fran tyskland och vi kommer bra overrens :) synd att hon ska aka redan i maj. vi stannade dar till ungefar halv fem da vi gick hem for att ata middag. Nick fick fardiglagad biff och "potatismos" om man nu kan kalla det for det (sag mest ut som tapetklister men...) Libby at nudlar och jag gjorde en kyklingsallad, MUMS! Kristen at med oss ocksa. efter middagen var det dags for mig att ata min allra forsta donuts! haha Nick och Libby fick ocksa en var sin. men dessvarre sa glomde jag bort min sa jag far val ata den imorgon eller natt ;d hehe

Mereen fragade mig om jag ville med pa bio ocksa, och det var klart att jag ville det! det var jag hon och tva andra au pairer. vi akte harifran vid halv atta och kom hem ganska nyrligen, (11.o4). Vi sag Dear John. men innan vi sag filmen gick vi till candy froog!! och jaklar du, dom har nog den godaste glassen jag ever har smakat!!! de hade mjukglass i alla olika sorters smaker som man sjalv fick mixa ihop och massa olika toppingar och glassyrer! allt fick man gora sjalv, saaaaa gott! sa nar ni kommer hit maste jag ta er till candy froog! haha :)

du vantar sangen sa snallt pa mig, God natt mina godingar! <3

Pulkabacken!

Idag akte jag, Nick och Kristen till gymmet, det var riktigt kul och gymmet ar huge!! och det basta av allt ar  jag far trana dar gratis! Simon och Kristen betalar det, TACK!!!!
Idag akte vi ocksa till pukabacken! eller det var typ ett langt dike vid vagen ;d hehe men det var kul! Jag och Libby tyckte att det var awesome! hon ar sa utatriktad, Nick ar fortfarande pa sin vakt och vill inte fraga mig i forsta hand om hjalp, men det kommer val med tiden (?) det var jag, Libby, Nick, Siomn och en annan pappa med hans tva barn som akte ivag, det var riktigt kul att komma utanfor husets vaggar och se nagonting annat for ett tag :)

innan vi akte till pulkabacken akte vi hem till deras mormor oah morfar ocksa, det var kul att traffa dom med! sa sota!

pa kvallen akte vi till en till playmate har i narheten det blev dock inte lika sent som forra gangen men det var kul! nu ar jag hemma igen med barna och Simon, Kristen stannade ett tag till :)

nu ska jag for tredje gangen forsoka se klart filmen jag borjade med for nagra dagar sedan, hehe far se hur det gar den har gangen ;d hehe


jag vet inte riktigt vad jag ska skriva sa var snall och kommentera och beratta vad du vill veta sa ska jag forsoka skriva om det! Tack!

ahh! forlat tjejor! jag var och akte pulka nar vi skulle skypa, vi maste gora det en annan dag snart! Miss you guys!

God natt, talk to you soon! <3

Lek i snon!

idag tog jag en Liten sovmorgon jag vaknade vid halv nio, det ar ju faktiskt halv tre i sverige sa.. :d hehe jag har inte helt kommit in i det nya dygnet, men det kommer val.

nar jag vaknade var alla redan upp och Libby gjorde mig sallskap vid frukosten. dom har kopt ett "ikke amerikanskt" brod till mig och nagon sorts skinka, helt nytt for dom tydligen men Libby har redan lart sig att ata det and she likes it! hon at 3 eller 4 smorgasar! Simon och Kristen ar glada att hon kan ata nagot annat an Notella ;d hehe

Idag madde ocksa Nick mycket battre, han ovade pa sina inlines, Innomhus utan hjalm, det var nagot nytt.
Det har snoat hela dagen idag, eller som dom sager det "snostorm" haha det ar ungefar sa mycket som vi har hemma, en halv meter kanske?


Ute i snon!

Pa eftermiddagen skulle jag och Simon ivag kopa en del grejer och visa mig runt lite. men innan det ville Nick leka lite i snon och det tackar man sa klart inte nej till, right? och han ALSKADE det! efter en stund kunde inte Libby halla sig heller, hon kom ocksa ut tillsammans med Kristen :) efter ett tag kom ocksa en tidigare au pair och halsa det pa. inte Annica fran tyskland som stannade i 4 ar utan en annan som det inte hade fungerat sa bra med, hon stannade bara en manad hos familjen. hon var tydligen lat av sig och lag mest och sov om dagarna! hon ar nu hos en annan familj i New York men var har och halsade pa familjen och en kompis har. Lite senare an vad vi hade planerat kom vi antligen ivag, jag och Simon :) jag kopte bara en den harprodukter, men vi ska snart till IKEA, nasta vecka tror jag, och kopa lite andra saker som nagra tavlor och andra smasaker :) Simon skulle ocksa kolla pa en ny mobil till mignasta vecka, inte helt fel! :) jag funderar ocksa pa att skaffa mig en ny kamera, ta det inte personligt pappa, men den kameran jag fick fungerade inte sa bra i New York! jag vet inte om det var nagon installning som var fel eller vad det var for slutartiden var hur lang som helst!!! varken jag eller Rebecca kunde fixa det, i stort sett alla bilderna blev suddiga :s men jag vet inte an om jag ska kopa en ny, det ar inte en prio ett sak men dom ar ganska billiga har, Simon ska hjalpa mig att kolla pa nagra pa internet :) idag fick jag ocksa min nya dator, ater igen Simon hjalpte mig att installera skype och dyrligt pa den. Han har hjalpt mig en hel del, sa snall! :)

Nar vi kom hem igen var det natti natti for Libby och Nick. jag satt uppe ett tag med simon och Kristen och pratade, imorgon ska jag och kristen ga igenom mitt schema och andra viktiga saker, spannande! Kristen ar nu hos nagra kompisar nagon gata bort och simon mar inte sa bra sa han liggar nog och sover nu, bara inte han Ocksa blir sjuk (eller Nick ar inte det nu men anda).

Nu ska jag kolla pa film och sen sova! God Natt mina sota! Kram!

New York, New York, you are going to love it here!

Nu har jag kommit fram till familjen och mycket har redan hant men jag har massor att se fram emot ocksa!!

For att ta allt fran borjan;
Jag mamma och pappa akte till mormor och morfar i Grastorp pa sondag eftermiddag och spenderade natten dar. Den forsta planen var att vi skulle bo over hos min bror i Goteborg men han var inte hemma och det ar defenetivt en battre servic hos mormor och morfar ;d hehe Kl. 4.45 morgonen darpa ringde mitt mobilalarm och det var dags for mig att ga upp. Vi akte till Landvetter runt 5.30 och kom fram vid 7.30 (den tiden vi skulle checka in). Jag hade bestamt med de andra tre au pairerna att vi skulle motas vid in checkningen sa att vi kunde checka in tillsammans och pa sa satt fa sitta bredvid varandra :) men jag var forst och var tvugen att vanta pa de andra som hade "fasnat" i trafiken i det underbart vackra vadret! haha

Nar alla val var dar, Rebecca, Jenni och Theres, checkade vi in och sa hej da till vara familjer (mycket jobbigt) gick vi till gaten och fick reda pa att vart flyg var minst tva timmar forsenat! pga vadret, DRYGT! det som mest oroade oss var att vi skulle med ett annat flyg i Brusseldorf, Tyskland och vi hade bara en timme mellan det att vi skulle ha landat till det vi skulle lyfta. Vi hoppades pa att det ocksa skulle bli forsenat vilket dom trodde i goteborg.

Men nar vi val landade i Tyskland sa hade sa klart det planet vi skulle ha akt med redan lyft, SEGT! sa vi var tvugna att boka om. och jag var SAAA glad att jag inte var sjalv! vet inte vad jag skulle ha gjort da! aja, vi trodde att vi skulle fa ett flyg samma dag eftersom kl bara var typ 12, men de flyg som gick senare var inte samma flygbolag sa vi kunde inte aka med det tyvarr! nasta flyg gick morgonen efter!!! vi var inte sa glada. men vi skulle fa pengar till lunch (20euro tillsammans) och pengar till middag (20euro var) gratis hotell och frukost. tanten som hjalpte oss sa att det var ett superfint hotell, och upprepade det hela tiden och varan tanke var typ scandik niva. sa vi tog det inte sa seriost. men nar vi gick in pa rumet, WOW! sa jakla fint! :) och frukosten, galet!! 8-9 bord fulla med olika sorters ratter, och i mitten hade de ett "kok" dar de stekte pannkakor vofflor agg, you name it! och vart flyg gick inte foren 12.10 sa vi fick ocksa chansen att sova ut vilket man inte tackade nej till. sa vi hade det bra i Tyskland, och jag larde kanna tjejerna battre. Rebecca och Theres ska bo i New Jersey och Jenni utanfor Washington DC. Rebecca kommer jag defenetivt besoka och vi har bestamt att vi ska ta en weekend i New York!! :) Jenni ska ocksa komma tror jag :) det kommer att bli galet kul!

nar vi antligen kom fram till New York efter ca 8 timmar flygresa var vi ganska trotta med mest spanda och forvantandsfulla infor vistelsen i New York. efter alla olika kontroller vilket var valdigt manga bade nar vi skulle stiga pa planet och lamna flygplatsen sa vantade en dam pa oss hon visade oss till minibussen som skulle ta oss till hotellet i Connecticut. hotellet dar kunde man inte gamfora med det i Tyskland. varken i matvag eller rummen. den maten vi fick dar fanns bara pa ett litet fjuttit bord och ris till frukost, whats that!? aja, nar vi kom till hotellet var de ovriga au pairerna mitt uppe i ett mote sa vi smog oss in och satte oss. varje dag satt vi i den dar lilla salen och bara lyssnade och lyssnade, inte allt for kul. och om saker vi i stort sett redan viste eller kunde rakna ut sjalva, iaf vi svenskar. jag vet inte vad de brukar gora i de andra kulturerna. pa hotellet fanns det au pairer fran Tyskland, Ryssland, Thailand, Ukrina, Brasilien, Nya zeeland, Canada, Syd Afrika, Frankrike och en hel del andra lander. sa det var ganska kul att traffa andra au pairer fran olika kulturer :) men jag hall mest ihop med Rebecca och Jenni :)

pa tisdag kvall gick vi in till centrumet i Connecticut och checkade in ett gegantiskt varohus! jag koptde dock inte och vi var bara dar ca 40 minuter eftersom de stangde kl. 21.00 och vi hade mote andra fram till 18.00-18.30. pa onsdagen akte jag med till trippen till New York som min familj hade betalat for, TACK! det var helt sjukt! Guiden vi hade var sjukt rolig och han viste exakt vad vi ville se, som platser fran olika serier framfor allt fran sex and the city och massa massa annat! vi akte bland annat upp till taket pa en skyskrapa och kollade pa utsikten over hela New York city, SJUKT!!!! kunde inte tro mina ogon! :) TACK Simon och Kristen, TACK!

pa torsdagen var det den dagen vi skulle aka till vara vardfamiljer, vilket skulle bli jatteskont, att fa lite lugn och ro, att fa packa upp alla saker och slippa ha en massa folk runt om kring sig hela tiden. men sa klart hade jag lite problem pa vagen dit, mitt flyg var forsenat! dock inte sa lange, men anda...! men det konstiga var att jag kom fram en timme tidigare an vad jag skulle ha gjort, fattar inte hur men det gjorde mig inget! planet till Richmond var litet men mysigt och det var en stjarnklar natt sa man kunde se land hela resan, jag fattar fortfarande inte hur stort allt ar har! alla lampor lyste upp nattmorket, helt sjukt fint! tog dock inga bilder pa det eftersom jag inte hade en fonsterplats, men jag kommer alltid att komma ihag hur det sag ut, vackert! :)

Jag landade och hade raska steg mot dar man hamtar upp bagaget, innan jag hann fa dom ser jag ett valbekant ansikte, Simon! :) Han hjalpde mig med vaskorna och visade vagen till bilen. dom bor ca 20 minuter fran flygplatsen sa det var inte sa farligt. nar jag kom "hem" traffade jag aven Kristen och vi satt och pratade for en stund och allt var sa avslappnat och hur bekvamt som hels! dom ar sa oppna, trevliga och lattsamma sa jag kommer nog inte ha nagra problem att passa in i den har familjen! barna lag och sov nar jag kom, men hundarna var vakna. Jag har fatt en ny kompis, haha Abby! deras golden retriever, hur go som hellst! dom andra tva var lite mer blyga speciellt den ena. men men jag kommer nog att hinna lara kanna dom ocksa! :)

nar vi hade pratat en stund visade dom mig mitt rum. jag borjade nastan grata! sangen var prydligt baddad med massa kuddar (typiskt amrekanskt) och datorn var prydligt uppstalld pa bordet och pa sangen lag det flera presenter!!! dom ar sa sota! jag fick en rosa handduk (misstanker att Libby hade valt ut den eftersom rosa ar hennes favoritfarg) en harblas ocksa rosa med sma blommor/cirklar pa, en liten kartong med massa visitkort i med mitt namn och telefonnummer pa en skrivbok och ett fotoalbum! sa sota, jag skulle ha ta kort pa det, men jag glomde det.

morgonen darpa hade jag stallt klockan pa kvart i 8 och skulle hoppa i durschen, men tror ni att jag fattade hur man satte pa den eller? haha NEJ! det var bade en dursch och ett badkar sa jag fattade inte hur man bytte stralen till dursch munstycket eller vad det heter. haha sa det slutade med att jag tvattade haret ett av mina Tva handfat ;d hehe det fungerade det med.

nar jag var klar knackade det pa dorren och dar star Libby i sin prinsessklaning, SA SOOOOOT! :) senade gick vi ner och at frukost och lekte hela dagen. Nick var sjuk sa han kollade mest pa tv men han blev lite piggare vissa perioder och da var han ocksa med och lekte. Libby skulle egentligen aka till preschool men det var stangt pga all sno. vilket jag tyckte var ganska konstigt for det ar inte sa mycket sno har... kanske tva decimeter eller natt! haha under dagen fick de sina presenter ocksa svenska landslagets matchstall och en var sin polkagrisstong och Simon och Kristen fick en handgjord glasangel, mycket lyckade presenter! :)

pa kvallen akte vi till min forsta playmate! jag trodde forst att vi skulle bara aka till en annan familj och traffa dom och redas tre barn men sa var det verkligen inte! det var sex familjer totalt och alla hade minst tva barn, de flesta tre sa huset var FULLT! haha medans alla barnen sprang runt och lekte smapratade foraldrarna och at pizza eller sallad och drack vin, ol eller annan alkohol. sa hade jag inte forestallt mig en playmate, but it workes fine fore me!

Nu har jag i stort sett precis kommit hem fran playmaten och ska sova vilken minut som hellst, men forst ska jag uppdatera mig lite om vad som hander dar hemma, via facebook sa klart ;) vart annars liksom! haha

Hoppas att ni har det bra dar hemma, for det har jag det har! jag ska forsoka skriva nastan varje dag (och lagga ut bilder) sa att det inte blir sa langa och jobbiga inlagg som detta ;d Puss pa er alla <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0