Mamma <3

Grattis varldens basta mamma pa mors dag!


Beach house

idag ar det fredag, eller ar det lordag?? jag vet inte vilken dag det ar, tid och dag spelar inte sa stor roll nar man ar i underbara north carolina

vi kom iaf hit i torsdags kvall efter 4 timmars bilresa med tva foraldrar langst fram i bilen i mitten fann man tva forvantansfulla barn vid namn Nick och Libby och aldra langst bak fann man mig hoptryckt av all packning, och en hund pa det ocksa. japp Abby fick aran att folja med den har gangen, det skulle bli hennes forsta gang pa stranden. spannande!

nar vi kom fram halsade vi pa grannarna och tog en kort tur till stranden, harligt! sen gjorde vi val inte sa mycket at nagot kanske och sen sangen for min del.

fredagen var en harlig dag, promenader med abby pa stranden och runt om alla stugor, solade och madde bare gott! dock sa brande jag mig sa klart! NAR SKA JAG LARA MIG!?!
pa kvallen kom aven Steve med en surfingbrada som han och jag hade tankt att jag skulle lara mig surfa pa! haha underar hur det kommer att ga, ser fram emot det dock och det kommer nog bli superkul! han stannade ett tag och vi alla (forutom barnen) satt uppe och drack ol pratade och kollade pa en surfingfilm som han hade tagit med sig. blev enormt taggad efter att sett den filmen kan jag saga! jag fick ocksa manga "fina" kommentarer om min vackra branna! haha, jag forstar inte hur jag lyckas!

idag har det nog varit en annu battre dag! jag vaknade av att steve ringer mig och fragar om jag ville komma och titta pa nar han och hans kompis surfar pa stranden som ligger vid vart hus, och det ville jag ju absolut! 20 minuter senare ar jag dar, men da ser jag att dom ar pa vag att lamna stranden! typiskt! aja han sa att han skulle hora av sig senare pa eftermiddagen sa att han kunde lara mig att surfa. jag gick hem igen och hamtade upp abby istallet, vi gick pa en langpromenad pa stranden, helt underbart! efter det mater jag upp familjen i hallen som ska precis lamna huset for att ga till havet. jag hackar pa dom redo for att hoppa i vattnet! abby hade jag med mig ocksa. som sagt sa var det abbys forsta gang pa stranden och hon ALSKADE det verkligen!!!! vi hoppade over vagorna och simade och allt vad vi gjorde.
efter ett tag tog vi oss vidare till poolen dar vi ligger och sloar i nagra timmar. harligt harligt!

vid tre tiden akte jag simon och barna ivag for att kolla pa shrek 4 eller vad det blir. en mysig film, vard att se faktisk.
hemma igen tog jag med mig abby pa en ytterligare promenad pa stranden. varken jag eller hon kan fa nog av det!

nu har jag precis atit middag, men jag har fortfarande inte hort nagot fran steve sa jag antar att det blir att surfa imorgon ist. vi far se, det ska handa iaf!! :)

en vecka tills min fodelsedag och bara 5 ynka dagar tills jag aker till haftiga New York och traffar familjen Norlander och SANNA!

can't wait!

helgen bjod pa bade det ena och det andra.
under fredagen traffade jag Kaytee (nannyn i huset bakom oss, familjen som kristen och simon inte gillar) och hennes vanner, vi hade MYCKET trevligt! spelade kort och dansade till wii spelen! :) jag trodde att jag absolut skulle vara "hemma" fore kl 12 men jag lamnade stallet kl 4 pa morgonen och det ar en halvtimmes resa sa jag kom hem vid halv 5! haha det tyder pa en lyckad kvall! far bli snart igen tycker jag :)

lordagen var dock inte sa lyckad eller inte till en borjan iaf. dagen var seg och jag spanderade messtadel av tiden pa mitt rum, sen fick jag nog av att stirra pa dessa fyra vaggar sa jag tog en och en halv timmes promenad med abby, dock i regnet! haha och jag hade inget paraply med mig och hade dessutom en vit t-shirt pa mig! haha ni kan ju forestalla er hur det sag ut! men jag orkade inte bry mig, ville bara ut och bort fran huset for en stund. sen kom jag tillbaka och borjade jobba. Jessica kom over och holl mig sallskap iaf och det ar jag mycket glad over! TACK :) vi kollade film och myste i soffan.
nar kristen och simon kom tillbaka fran festen akte jag raka vagen till Chrissis och Kims hus och kollade pa en ny film. sen fick vi for oss (kl 2 pa natten) att vi skulle dra in till en efterfest downtown. vi var dom enda nyktra dar men det gjorde det hela bara annu roligare! haha

sondagen tog jag sovmorgon! haha eller sovmorgon ar val bara fornamnet, jag VAKNADE kl 2 och sen lag vi (jag och Chrissi) och snozzade till strax innan 3. haha underbart! resten av sondagen (vart inte mycket som aterstod) kollade jag pa film och degade i sangen...

mandagen var en vanlig mandag. och idag tisdag hade Libby sin examen, preschool examen, har ni hort talas omdet forr? haha sa gullit, hon borjade grata for att hon inte ville lamna skolan och lararna, sa sott! :) men hennes sista dag ar iaf imorgon.

imorgon ar det onsdag och det kommer antagligen inte handa nagot speciellt forutom att jag Libby och Anika ska ut och kaka lunch tillsammans! myspys.

Torsdag ar det forsta dagen pa Libbys sommarlov, vilket betyder mer jobb for mig. men det ar ocksa dagen vi aker till BEACH HOUSE! langtar! dar stannar vi tills mandag evtermiddag/kvall HARLIGT! och forhoppningsvis ska Steve lara mig surfa! wiiie! :D hoppas pa det basta, annarsfar jag val lagga mig pa stranden och bara lata mig! ;) fungerar det med!

och nar jag kommer tillbaka till richmond ar det bara 3 dagar kvar tills jag aker till underbara New York och traffar mig alskade och saknade Sanna Norlander! <3

Ett korkort rikare och 4 dollar fattigare!

Haha det ar ju sa sjukt!



jag gjorde korkortstesten idag! det borjade med att jag fick lamna fram nagra papper och ta ett kort, sen fick jag gora sjalva skrivtestet.

Testet bestod av forst 10 fragor om skyltar, valdigt simpla sadana. en fraga var t ex. "What does this sign means?" och sa var det en bild pa en 45mph skylt, alltsa en skyllt som sager hur fort man far kora. resten av fragorna var pa den nivan ocksa, haha. efter att jag klarat av dom fragorna skulle jag svara pa ytterligare 25 fragor om ovriga korregler. aven dom var ganska simpla, jag hoppade dock over nagra som jag inte forstod och tankte gora dom pa slutet men jag behovde inte ens svara pa dom eftersom jag redan hade tillrakligt manga ratta svar. hehe

efter att jag svarat pa alla fragor fick jag satta mig ner och vanta ett tag. sen var det dags for kortestet. jag korde i kanske max 10 minuter. korde genom 3 trafikljus tror jag och gjorde ett eller tva korfalltsbyten och sen var det klart! haha sa enkelt, inte undra pa hur dom kor har i staterna.

och nar jag skulle betala, jag borjade nastan skratta rakt ut, 4 DOLLAR! hahaha seriost! det ar inte undra pa att dom har sa manga olyckor och allt pa vagarna vem som helst kan ju fa korkort, verkligen VEM som hellst!! haha aja jag klagar inte..

Det var min dag det, barna var hos tandlakaren idag ocksa sa jag gjorde inte sa mycket lagade mat och gick pa en halvtimmes promenad sen var min dag slut ;d

Nu borde jag ga till gymmet, men.... jag vet inte, det gar ingen rolig klass idag sa da blir det annu tyngre att aka dit, aja jag far se... kanske blir en film istallet ;d

Puss pa er, ni ar bast!
(15 dagar)

New York baby!

Dagens dag har varit helt okej, borjade kl 6.45 med att vacka Nick, som var mycket trott, men han gick iaf upp utan att protistera allt for mycket. Efter att lamnat Libby pa skolan akte jag direkt till banken for att kolla mitt konto, ingen rolig syn kan jag ju saga! ;s
Nar jag kom hem somnade jag och sov anda till halv 12. det har blivit som en dalig vana pa den senaste tiden....... kanner ingen motivation till att gora nagot, har kommit i en lang lang dal kanns det som :(

inget speciellt hande fram till kl 3. jag hamtade Nick vi at snack och lite sant. men klockan 3 hade jag och Cansu (den nya au pairen istallet for Mereen) bestamt en playdate, sa vi gick over. barna hoppade pa stuttsmattan och vi satt och tittade pa, ganska sa soft!

Vi kom hem tog ett bad och lagade middag och sen var min dag slut for idag. Helt okej alltsa.

Efter att ha uppdaterat mig lite smatt pa fejan rusade jag ivag till gymmet :) och nu ar jag hemma igen, svettig och harlig! haha men jag ar iaf SUPERDUPER GLAD!!!!!! For jag har bokat biljett till NEW YORK!!!!! :D

SANNA SNART SES VI! 16 dagar, kan inte beskriva hur mycket jag langtar!!!!! <3


en grov uppdatering!

kan ju borja med att be om ursakt! jag har ju inte skrivit pa evigheter! sa nu kan ni vara forberadda pa ett laaaagnt inlagg! haha jag har ju gjort sa mycket pa den senaste tiden, New York och allt!

jag borjar med trippen till New York med Jessica. VILKEN RESA!!! den borjar lite stressfullt dock. Jessica skulle kora till flygplatsen och parkera bilen dar. det var tredje gangen hon var pa flygplatsen (forsta med bil) och andra gangen for mig, om man ens kan rakna med den gangen jag var dar. det var da jag landade i richmond och hade fullt med tankar och intryck inom mig sa jag hade inte riktigt tid att lokalisera mig pa flygplatsen vid det tillfallet. aja iaf. Jessica skulle hamta upp mig sa att vi skulle lamna mitt hus absolut SENAST kl 14. och da skulle vi redan ha kort med tid. jag var ledig hela fredagen sa for mig var det lugnt. men Jessica jobbade och hennes hostmamma var tvungen att komma hem innan hon kunde lamna huset. Hennes "mamma" var ju sa klart sen! PANIK! Jessica kommer till mig 20 minuter over 2. jag rusar in i bilen och hjulen skriker i kurverna! haha (jag skojar inte).

Tack och lov korde vi inte fel, men klockan tickade och vi hade ingen arning om var vi skulle parkera! vi korde runt i cirklar, alla parkeringar var upptagna och det var 10 minuter kvar tills incheckningen av vaskorna stangde. PANIK! jag sag en ledig parkering, men vagen dit var en enkelriktad gata. SKIT SAMMA VI SKA HA DEN PARKERINGEN NUU!! haha

Bilen parkerad, nasta problem; HUR FAN TAR VI OSS TILL INCHECKNINGEN?!?

springandes till glasdorrarna som ledde oss till sjalva flygplatsen med bara minuter tills incheckningen skulle stanga gar vi vilse och springer mot helt fel riktning! sa det var bara att vanda pa klacken och springa tillbaka! haha det later dramatiskt men det var precis sa det var! tillslut hittade vi iaf stallet och checkade in. och nu var det bara att hitta gaten. Vi kom till gaten halvt springandes och de hade redan borjat slappa pa allt folk, misstanker att vi var dom sista som steg om bord.

Fin start pa varan minisemester!

Landat pa New York flygpltas tog vi en buss till Manhattan. dar ifran tog vi en taxi till vart hostel Jazz on the Town-East Village. vi viste att vi skulle dela rum med 4 andra. av oss forvaning var tva av dom tva tjejor fran Norge! trevliga tjejor. det bodde ocksa en fransman och en japan eller kines eller natt, men han sag vi inte sa mycket utav.

Vi han knappt oppna vaskorna innan party sminket och kladerna var pa! nu var det dags for PARRRRRTY! som ni kanske vet sa ar det ju egentligen 21 arsgrans for att ga ut i usa, men inte far tva svenska tjejor med blont har och blaa ogon ;) haha (plus en maktfull promoter i handen) haha! kvallen borjade pa ett stalle som hette Red Betty's. Dar bjods det pa gratis middag, gratis drinkar och vin och en "personlig" servitor som sa fort man hade tagit en ynka klunk av sitt glas fyllde upp det igen!

Efter nagra timmar pa Red Betty's tog vi en taxi (gratis sa klart) till ett annat stalle som hette La Pomme, dar var det bara att ga forbi kon och slinka in pa klubben, enkelt och gratis! inne pa klubben plaserades vi vid ett nytt VIP bord, dar bordet alltid var fullt med goda drinkar och bra servis! inne pa klubben dansade vi rumpan av oss! vi traffade forresten en annan svensk och hennes kompis pa Red Betty's som foljde med oss till La Pomme, we hade a good time together!

Efter en arning onda fotter var det dags for oss att lamna paradiset och ta en taxi hem till hostlet for att fa lite somn sa att vi kunde ta nya tag igen dagen darpa! taxiresan hem var sjalvklart ocksa gratis forresten! Hur ofta gar man ut och inte behover ens oppna planboken!? och da dessutom i New York! haha sweet!

Lordagen vantades med shopping pa BROADWAY tunnelbana till Time Square for lite turisting och sen taxi hem igen till hostlet for att byta om till partykladerna.

Aven denna kvallen borjade pa Red Betty's, samma runda som gardagen med gratis middag (supergott), gratis dricka och sjalvklart en egen servitor. efter nagra timmar bar det av mot ett nytt stalle namligen GREEN HOUSE! (gratis taxi dit sa klart) gick fore hela kon och slank in pa ett bananskal helt gratis! dock sa tappade vi bort Philippe da (promotern) men sekunden efter vi ens opptackte att vi hade tappart bort honom kom det en kille och "drog" med oss till hans VIP bord! haha och det betydde ater igen ett bord fullt med gratis dricka och nu ocksa en privat bartender. Jag trodde inte att det var sant! grymmaste stallet grymmaste musiken grymmaste sallskapet grymmaste allt! och allt gratis helt sjukt!!!!!!

Av en ren slump kollade jag pa klockan och den var strax efter 5 pa morgonen, och folket hade inte ens borjat ga mot utgangen! haha Green house har oppet till 8 pa morgonen! men vi var nojda med kvallen sa vi bestamde att vi skulle fa tag pa en taxi och aka hem. och taxi resan var sa klart gratis! haha

bara tva dorrar bort fran vart hostel fanns en pizzahut expres som sag riktigt lockande ut. vi gick dit och ryckte i dorren, den var dock last. sa vi antog att det inte skulle bli nagon fyllemat for oss den har gangen. (glomde namna att gardagens fyllemat bjod Philippe pa) sa vi borjade ga mot hostlet ist. men da hor vi nagon ropa pa oss, tror ni inte att det ar snubben som jobbar pa pizza hut? haha dom oppnade bara for oss! haha nar vi gick till hostlet hade det redan borjat ljusnat (och det blir morkt har om natterna ska ni veta).

Vi somnar som tva stockar men jag vaknar som ett ryck! Jessica sager: Maria vi maste checka ut om en helvtimme!" och da hade jag inte packat tvattat bort gardagens partysmink, vi hade inte gjort nagonting! PANIK!

Men minuten efter det sager Jessica: ops! sag fel det ar om en och en halv timme! haha! men nu var vi vakna iaf.

vi packade och checkade ut, idag hade vi planen att aka upp i Empire State Building, sa vi tog en taxi dit. det var andra gangen jag var dar men forsta gangen var jag dar med au pair gruppen i februari nar jag precis kom hit och da var det ocksa morkt, vilket ar jattefint med alla lampor och allt! men nu var det ljust och jag fick chansen att se allt under dagtid! AMAZING!!!!!!

efter att tittat pa den otroliga utsikten satte vi oss pa ett cafe och hamtade andan en arning innan det var dags att fa tag pa en taxi till flygplatsen. Denna gangen hade vi gatt med tid och vi behovde inte springa for att checka in eller for att hitta gaten. skont!

Val landat i Richmond igen kom vi pa en sak. VART FAN PARKERADE VI BILEN!?!? haha vi var sa stressade nar vi skulle aka sa vi tankte inte pa att kolla vart vi parkerade! haha smarta-tjejor-med-blont-har! Sa det tog val oss kanske en halvtimme-40 minuter att hitta den dar bilen!

sa for att summera helgen i New York kan man saga en GALEN resa fullt med sjuka fester och galet bra shopping! och det basta av allt, varje kvall var GRATIS!!!!!!!


Forutom New York har det inte hans sa mycket eller jo, Mereen har nu akt pa sin semester med sina foraldrar sa den nya au pairen har kommit. hon verkar snall och trevlig, sa vi kommer nog fortsatta att ha en hel del playdates med den familjen. jag har ocksa idag spelat min sista fotbollsmatch for sesongen. aven den har matchen vann vi, denna gangen med 2-0. jag fick dock nagra skrik och "klagomal" fran nagra av de spelarna i det andra laget. dom tyckte att jag spelade for tufft! haha vilka babisar! man maste val fa stota pa folket om man spelar fotboll? sedan nar var axel mot axel forbjudet i fotboll?! haha skrattredande! speciell en tjej eller ja TANT storde sig pa mitt satt att spela sa hon skrek och gapade bade pa mig och pa domarna. och sista insidenten som hande innan matchen var over var att vi hade ett inkast och hon markerade mig sa klart! haha hon foljde efter mig var jag an gick! aven om dom hade bollen sa tackde hon mig! haha aja iaf. bollen kastades mot mig och hon forsokde vara tuff tillbaka, och det gick ju inte sa bra, hon forlorade narkampen ratt sa groft! haha sa kul! sen vagrade hon tacka mig for matchen, jag gick efter henne sa jag kunde tacka henne men hon gick bara ivag. serios ar hon 45 eller 5?!? aja jag tyckte bara att det var kul :)

igar var jag forresten pa ett out let som bjod pa fin shopping. inhandlade lite nya gymklader, och en eskada parfym den som jag hade forut som kom ut for nagra ar sedan, saaa god! och fint pris ocksa fick en 100ml flaska med lotian till for 54$ vilket motsvarar ungefar 370kr! GILLA!

Nu tror jag inte att jag har sa myckat att saga langre! bilderna kommer jag att lagga upp pa fejan sa ni som inte har facebook far titta med nagon som har det ;d hehe

P.S. i fortsattningen ska jag forsoka uppdatera mig lite oftare sa ni slipper dessa LANGA inlaggen! men jag har bara inte haft nagon lust att skriva pa ett tag..... men jag ska battra mig ;) D.S.

XoXo
Love you!


RSS 2.0