Helgen

pa lordagen fick jag reda pa att jag skulle jobba under dagen. jag borjade vid 10.30 tiden och skulle jobba till 16 tiden men sa blev det ju inte direkt... forst akte vi till lekparken och vi hade med oss smorgasar sa vi at lunch pa lekparken, mysigt!

kl 15.00 hade libby ett kalas att ga till, det var en tjej i hennes gymnastik klass som hade fyllt ar. och nick var medbjuden. det var ett kalas med dinosaurtema, dom hade hyrt en san dar stor uppblastbar stutsmatta som var formad som en dinosaur, pa terassen stod en uppblastbar dinosaur som var nastan lika hog som till mina axlar, inne u huset fanns det flera andra upplastbara dinosaur men en nagot mindre storlek. tartan var formad som en rosadinosaur, den har tjejen verkligen alskar dinosaur! haha. huset i sig var JATTEFINT det var lite mer pa landet och grannen hade en superduper fin ladgard med hastar och hagarna var gigantiska, jag antar att ALLT faktiskt ar storre har i staterna... haha!

Jag trodde att vi skulle vara dar i kanske en timme eller sa men ack sa fel! haha vi kom hem strax efter 18, TRE TIMMAR! under den tiden hann barna med att hoppa i hopphuset/dinosaurhuset, klappa hastarna, leta efter fosiler, ata tarta och sla pinjata eller vad man kallar det. haha och tror ni inte att det var formad som en dinosaur? hehe ;d  och JAG hann med ett ge ut mitt nummer till tva mammor, sa nu kanske jag kan tjana lite extra pengar :)

efter en utmattad dag var det bara att ladda om till UTGANG!!!!! antligen :) jag mereen och hennes kompis bestamde oss for att aka downtown till en utav tva under 21 ar klubbarna. val framme ser vi kon till klubben, hahaha viste inte om jag skulle skratta eller grata! det var enbart svarta killar i kon! jag har inget emot svarta manniskor men nar det bara ar svarta killar/man och dom visiteras innan dom far komma in och det star polismann och en vakt utanfor ar man inte sa tuff langre, hehe ;d men sen kom det aven nagra tjejor och sen ocksa ett gang pa 6-7 stycken vita mixat killar och tjejor. men vi hann tanka bade en och tva ganger innan vi gick inte. maste ju ge det ett forsok ;d
val inne spelades det hog musik och det var massvis med folk, dock majoriteten svarta, men anda. man kunde ga upp en trappa och det var som en balkong runt hela dansgolvet, dar spenderade vi mestadel av tiden. musiken var sadar, da och da kom det en lat som man kande igen men for mesta dels sa spelades det bara svart hip-hop latar eller vad men ska kalla det, hip-hop var det ju inte direkt men.... aja bra var iaf att vi inte fick ett kors pa handen av en spritpenna eller nagot plastarmband sa det var fritt fram i baren ;)

med andra ord, det var en helt okej kvall, men nasta gang vi drar ut ska vi dra till den andra klubben ;d hehe


igar var det sondag och jag var ledig hela dagen, skooont! och jag spelade min forsta fotbollsmatch!!!! :) efter tre manader utan att ha rort vid en fotboll, det var saaaaa kul! vi vann dessutom! men hahaha ibland stod jag bara och skrattade at hur dom spelade, vi har vunnit hittills alla matcher med minst 4-5 mal men jag kan inte saga att vi ar sa speciellt bra, det ar de andra lagen som ar saaaa daliga! haha men det kanske inte ar sa konstigt om man bara traffas en gang i veckan och bara spelar matcher. det fanns ju ingen tacktik for fem ore! men men det var kul att vara ute pa fotbollsplanen igen och lira lite fotboll pa skoj :) dock sa ar nasta veckas match installd pga pask och veckan dar pa kanske/formodligen/forhoppningsvis ar jag pa bal med mereen :) ska bli saaa kul, maste borja titta pa klanning :)

dagens dag har varit helt okej, barna har haft mycket energi och har lyssnat si-sa-dar pa mig, men dom har haft for mycket energi for att borja skrika och argumentera emot mig ;d hehe
Nu har jag slutat for idag och ar pa vag till gymmet! ska bli superduper kul! :)

talk to you later!
XoXo

Kan en dag bli varre??

jag viste redan innan barna hade vaknat att det har inte skulle bli nagon bra dag. Jag skulle namligen vacka Nick och ta honom till skolan. Simon ar i florida och jobba. och Nick ar inte rolig att ha att gora med pa morgonen nar han ar trott, han ar som er Anders och Ida! haha vagrar att lyssna och vill inget annat an att somna om ;d

men han blev faktiskt battre nar vi hade kommit ner for att ata frukost, sa jag fick en gnutta hopp om att dagen skulle iaf sluta battre an vad de borjade. men ack sa fel!

Libbys tur, hon vill inte ta pa sig sina skor! och hon HATAR strumpor. de skor hon brukar har far hon inte langre ha i skolan for hennes froken, de ar namligen for stora och ramlar av henne hela tiden. sa vi var tvugna att ha ett bar andra jattesota, men dom ar svarta! och tror du att det gar att fa pa en miss pink svarta skor, svar nej! men efter manga om och men fick hon pa sig skorna och blev lovad att fa nya skor efter skolan... kristen skulle ta med henne till skoaffaren. kristen korde henne ochsa till skolan.

Libby hade en playdate med Isaball, hennes baaaastis, idag sa jag trodde att iaf hon skulle skina som en sol idag, men ack sa fel jag hade! han var faktiskt varre an Nick.

eftersom Isaballs mamma tog med sig Libby direkt fran skolan idag var jag ledig till kl 14 vilket var mycket skont. jag akte inlines med Abby (vilket inte gick sa bra eftersom jag hade fortfarande ont i fotterna fran gardagens inlinesakning plus idag hade jag kristens inlines och dom var ocksa lite for sma) sa efter kanske bara 15 minuter eller nagot gav jag upp, det gjorde for ont och jag hade inte langre nagon kansel i tarna ;s jag tog en langpromenad med henne (Abby) ist.
efter en snabb dusch bar det av mot kopcentrumet med en enda sak pa listan att gora, men lyckades inte hitta nagot som passade. for fortsatta leta imorgon ;) det gor mig inget ;d

kl 14.15 kom Nicks skolbuss, vi akte direkt for att hamta Libby. hon hade varit snall och glad hos isaball men jag vet inte vad som hande nar hon klev ut ur deras hus, hon bara gnallde och gnallde och gnallde! ingenting var bra! Innan vi akte hem akte vi till Game stop for att titta ut nagra nya spel till deras Wii och DSI. men inte heller det var bra, Libby bara gnallde hela tiden. och Nick gjorde allt annat an att lyssna pa mig! sa jag bestamde mig for att aka hem ist. hemma vantade Nicks laxa, tillsammans med Libbys daliga humor. gnall gnall gnall! men nick gjorde faktiskt hans laxa ganska bra, bara nagra klagomal.

kristen sa att jag kunde ta med mig barnen till penare bread och ata middag dar eftersom hon inte hade hunnit handla de saker jag behovde. men jag var inte sa sugen pa att gora det langre efter att de inte gjorde som jag bad dom om. men men, pa vagen dit stannade vi pa norstrom (kopcentrum) kristen var med oss, for att kopa libby nya skor och nick fick tva par trojor, inte for att de hade fortjanat dom direkt, och i affaren var de inte bra heller! gud vad ar det med dom har barna idag!?! Libby som ALLTID brukar vara sa glad? iaf tre par skor till libby (vet dock inte om vi kommer att behalla alla) och tva par trojor till Nick.

och efter manga om och men kom vi ocksa fram till restuarangen. maten bestalld och dom lyssnade val lite halvt pa mig.... hemma var det march pannkaka till sangs! och nu har jag ANTLIGEN slutat den har laaaaaaanga dagen! shit!

dagen borjade daligt och slutade lika dalig! fick nyss reda pa att vi antagligen INTE kommer att aka till Washington DC langre (pga att de tror att det kommer regna lite, det ar lite vatten! its not a big deal!) och nastan alla mina tv kanaler har forsvunnit, kan en dag bli varre??

Sitter i solen och steker!

I torsdags hade barna en halv dag i skolan sa Libby borjade kl 9 som vanligt men hon slutade kl 10.30 haha vart att bara vara dar i 1,5 timmar ;d men det var ju bara bra for mig, fick sovmorgon till 10.30 sa jag klagar inte! ;) och nick slutade kl 11.30. solen sken och det blev bara varmare och varmare! GILLA! sa jag och mereen bestamde att vi skulle ta med barna till lekparken och packa med oss lunch och snacks sa att vi kunde stanna i lekparken sa lange som mojligt! vi hade med oss en dromrulltarta som vi bakade innan vi akte ivag. vi kom ivag vid ett tiden och vi stannade anda till 4 halv 5, underbart! det ar saaa skont att ha en granne till au pair med tva barn i nastan samma alder som ens egna! haha Livet leker da! val hemma gick vi over till mereen sa barna kunde fortsatta leka och hoppa stutsmatta. tjugo minuter senare kom nicks palydate Grant och kl 5 skulle mereen ivag till gymnastiken med barna sa da var det dags for oss att klara oss pa egen hand. det gick bra det med. jag bojade med middagen som vi at UTOMHUS i kanske 20-22 graders varme! GILLA pa kvallen akte jag och mereen och hyrde en film, the Proposer kan bara saga BRA FILM! haha det blir mycket "jag och mereen..." och "jag och mereen sag den filmen/bion..." kanner jag ;d


Picknick :)


Just det! Jag fick blommor av Nick! <3

Igar (fredags) hade baran vanlig skoldag. och medans de var i skolan akte jag och mereen och shoppade och kopte smoothies, mums!



Libby hade gymnastik efter skolan och efter vi hamtat upp nick fran bussen tranade libby pa sin stora cykel utan stodhjul och nick pa sina inlains efter lite ovning var de redo att aka till parken. dar stannade vi till 16.30 eller natt och jag skulle sluta kl 17.00 (trodde jag!) simon skickade ett sms och fragade om jag kunde jobba over, och kan jag saga nagot annat an "ja"? hehe aja det var inte allt for jobbigt dom skotte sig bra :) aven kvallen spenderade jag med mereen, vi akte till cafe caturra och myste



Under kvallen pradade jag ocksa med mina saknade!!!!!! <3 det var saaa skont att se er och fa hora era roster igen! :) SAKNAR ER! dom fick en liten rundvisning men jag har ocksa tagit bilder till er andra som inte var med igar och skypade med mig :) dom kommer har



Huset fran gatan.


Husets baksida.


Barnas klatterstallning.


Dar vi ater middag utomhus.


Mina nya vanner, Meggen, Charlie och Abby.


Koket fran utterdorren (fran garaget)


Koket.


Tv:en, soffan och oppnaspisen pa nedervaningen


Libbys rum.


Libbys gigantiska garderob.


Nicks rum.


Rummet DU kommer att bo i om du kommer och halsar pa mig (gastrummet)


Mitt rum.


Mitt rum, vaggen over skrivborder ar inte klar an, jag ska hanga upp massa ramar med bilder pa dom basta.


Min garderob, maste fyllas! haha.


Mitt badrum.


Mitt badrum.


Barnas lekrum.


Rummet som kommer att bli mitt "sallskapsrum" med tv soffor och traningsredskap :)


idag ar det lordag och jag har varit ledig hela dagen :) dagen borjade med 95minuters pass pa gymmet. det var tre pass i ett "tillagnat" eller vad man ska saga till Haiti katastrofen. det var superduper kul! det var body step sen body pump och sist body comeback, och jag kommer kanna att jag lever imorgon! haha bade av traningen och jag misstanker att jag kommer vara solbrand efter denna stralande dagen! efter traningen akte jag med familjen for att titta pa Libbys forsta fotbollsmatch, sa sooota! :) och efter en snabb dursch bar det av med mereen for att utreda nagra arenden och spendera pengar! haha det maste ha ett slut nagon gang! ;P

nar vi kande oss nojda eller rattare sagt nar vara planbocker var tomda akte vi hem igen ;d och jag var bara hem och vande, jag akte till fotbollsplanerna som ligger 3 minuter fran mig och kollade pa matcherna som spelades dar det ar en stor cup som har spelats nu i tva helger. och tror ni jag var avensjuk eller!? jag har nog aldrig varit sa fotbollssugen som jag ar nu!!!!!! men jag hade det ocksa bra dar jag satt i mitt linne och leggingsbyxer i solen, det var sakert 26-27 grader GILLA!!

ater hemma igen hade simon grillat och vi at pastasallad med grillat kott supergott! och vi at sa klar utomhus :)


Varmen ar tillbaka!

Antligen borjar det bli varmare igen! blomorna borjar titta fram i bade marken och pa traden, varen har kommit!

Idag hade inte Nick nagon laxa sa vi gick ut istallet och cyklade i det underbar vadret! innan cykelturen at vi forresten en ny sorts av mellanmal/snacks som jag hade hittat pa internet. och det var saaa yummy! det var yoghurt med torkad frukt och notter och lite honung pa toppen, enkelt och relativt nyttigt iaf ;d hehe

efter cykelturen hade vi en playdate med mereen plus barnen och nu ar nick och libby ocksa tillatna att hoppa pa deras nya stora stutsmatta. fragan ar om det var dom eller jag som tyckte att det var roligast! hehe nar det var dags for att vila akte vi till en overraskning, mycket spannande! overrakningen var sa klart en svalkande glass pa sweet frog! haha

nar glassen var uppaten och munnarna tvattade bar det av till lekparken!
Val hemma igen lagade jag middag medans barna kollade for andra gangen pa PIPPI LANGSTRUMP!!!!!!! eftersom dom alskade filmen sa mycket sa lovade Simon att han skulle kopa hem de andra filmerna ocksa :) aven har, fragan ar om det ar dom eller jag som blev mest glad! haha

kl 18.00 var min arbetsdag slut for idag och efter en timmes aterhamtning akte jag och mereen ivag till short pumps biograf for femtielfte gangen for att se den underbara filmen Remember me! kan bara saga SE DEN! den baste filmen jag har sett pa lange :) och den blir ju inte samre nar Robert Pattinson spelar huvudrollen!





Antligen lite fotboll i mitt liv igen!

Idag ska jag spela min forsta fotbollsmatch pa jag vet inte hur lange! ska bli skit kul och jag ser varkligen fram emot det!!!! :)

efter en stadig frukost med fil och musle och agg gick jag upp till mitt rum for att byta om till mina FOTBOLLSKLADER!!! och kolla min mejl en sista gang innan jag tar bilen till fotbollsplanen. jag hade fatt ett nytt mejl fran Heather (en av mina coacher) jag oppnade det med iver och forvantare mig att lasa att nagon mer spelare skulle vara med idag. men till min besvikelse stod det att matchen var INSTALLD!!! hur kan dom gora sa mot mig! haha stupid american who freak out soonest they see something falling from the sky!!!! det har namligen regnat lite under natten! men vadda? jag har ju spelat nar det har bade sporegnat och haglat ute! so what?!

aja jag fick planera om skickade sms till Anika och berattade nyheterna och vi ska ut och kaka lunch idag ist, ska ocksa hjlpa henne flytta idag :) fast nu ringde hon  precis och sa att hon ville ata lunch 11.30 och jag har precis atit frukost sa jag kommer inte att vara hungrig igen om en halvtimme. och hon sa ocksa att det ar  inte sa mycket saker som hon behover flytta sa hon behover inte min hjalp med det langer.... ser ut att det kommer bli en bra dag idag, or not! Mereen och Esther ar i skolan idag ocksa fram till kl 20.00....

aja talk to you later!
XoXo

Grattis Mamma!

idag ar det lordag den 13 mars, och vad betyder det? jo Mammas fodelsedag! :) <3 sa grattis mamma, onskar att jag kunde vara hemma och ge dig en grattiskram!

denna dagen borjade med ett pass pa gymmet med Anika, sen kom jag hem och pratade med fodelsedagsbarnet over skype! och efter det borjade jag jobba. vi har gjort "explotioner" med jattekinderagg, du vet nar man plandar vatten och bakpulver. Nick ALSKADE det! haha vi har ocksa gjort akvarium av skokartonger, men vi behover fiskelina for att kunna fa dit fiskarna. det far bli imorgon eller natt :) nu ar familjen pa ett kalas och jag ar ensam hemma, skoont!

ska kanske ivag till gymmet igen for att simma med anika men jag vet inte an, hon maste jobba sa... mereen och esther pluggar den har helgen och de sluter kl 8 eller natt vi kasnke skulle hitta pa nagot da om de orkar. det verkar inte vara sa rolig klass av vad jag horde fran igar. vi far se vad som hander ikvall, men jag vet vad som kommer att handa imorgon! JAG SKA SPELA MIN FORSTA FOTBILLSMATCH HAR I STATERNA! :D happy!

Grattis mamma, I love you! <3

Sommar och sol. eller ja, var iaf!

Idag har jag jobbat pa min solbranna! eller vad heter det? jag har totalt tappat ordet! ;s iaf fa mer farg pa kroppen, fran topp till ta! satt ute i solen fran 9.15 till 13.10 Alska! :) lunchen tog jag med mig ut i det fina vadret och at ute. maten smakar alltid mycket battre nar man ater utomhus, hur kommer det sig?


efter Nicks gymnastik gjorde vi hans laxor och sen lekte dom utomhus medans Simon grillade kyklingen, Kristen gjorde coscos salladen och jag fruktsalladen till efterratt. till fruktsalladen at vi glass och hemmagjort chokladsas, MUMS!

Dagen kunde inte bli battre! Plus att Simon och Kristen berattade att jag har tillstandet att ta med barna till zoo:et men vi kommer inte att aka pa onsdag men kanske pa lordag! :)

Imorgon maste jag aka till Dickes och kopa fotbollsbyxor och benskydd. forsta matchen ar pa sondag :) jag ska ocksa kopa en liten present, en fagel kvittrade i mitt ora att det ar nagons fodelsedag snart ;) hehe



Alska solen!

Den har mandagen har varit sa nara perfekt man kan komma. forutom en ynka liten sak, jag kommer till det senare.

dagen borjar med att solen skiner in genom mitt fonster och redan dar viste jag att det skulle bli en bra dag! vad kunde ga fel nar solen skiner sa vackert? hehe naja, nar jag utan problem tagit mig ur sangen at jag frukost med libby och korde henne till skolan. nar jag kom hem tog jag en langpromenad med hundarna (fast bara runt, runt och runt i kvateret eftersom de inte har nagra bra vagar att ga pa har i usa! inte heller har de nagra soptunnor helelr for bajspasarna) efter det satte jag mig ute i solen med min gossip girl bok och mp3 spelaren och bara njot! det maste ha varit strax OVER 20 grader idag :) lite senare kom ocksa mereen over :)

Nar libby kom hem at vi en snabb lunch och sen bar det av ut till solen igen :) nar nick kom hem gjorde vi laxorna och sen akte vi till lekparken dar var vi ca 1.5 timme. ljuvligt! hemma igen var det dags for middag, makironilada stod pa menyn idag, mums! och sen var min dag over! latt som en pannkaka, alskar au pari livet nar allt gar som det ska!



pa kvallen akte jag till gymmet med Anika vi gjorde en body combat kalss, man boxas och sparkas och sant, riktigt kul faktiskt! :) det blir en dejt med anika och gymmet varje mandag kl 19.30 hardanefter! det var inge fel pa instruktoren heller ;) hehe

hemma igen nydurschad och klar for sangen.

Imorgon blir det gymmet igen och sen hjalpa Anika med flytten :)

Jo just det glomde nastan bort det. det enda som var mindre bra den har dagen var att jag har fatt vardens solbranna! haha ar ni forvanade? tror inte det ;d hehe sa nu ser jag ut som en overmogen tomat! haha jag ar saaa bra!


Fa mig sluta shoppa!

hela dagen har jag spenderat med Mereen och det menas shopping i stora lass! haha illa! vi borjade med att aka till forever 21 stor GILLA! sen kikade vi in i en ny butik i det kopcentrumet och jag akslade den! hur mycket assosiarer som hellst! jag kopte en ring och en annan grej :)

Pa forever 21 kopte jag en troja och ett till par solglasogon ;d sen akte vi hem for att ata lunch bada hade mat kvar fran cheescake faktery sa vi at upp den maten, MUMS!

med matta magar var vi redo igen. nu hade vi ocksa lurat med oss esther och nu bar det av mot en sko butik, och det kan jag saga dig skor har de allt gott om!!! jag kopte ett par tygskor, valbehovligt sa har nar det borjar bli varmare ute :) jag hittade ocksa en vaska pa rea som jag passade pa att kopa ;d efter skobutiken kikade vi in pa machel butiken (himelriket for alla pysselalskare) dar lyckades jag iaf halla handerna i styr och kopte inte en enda pryl! stalt ocksa! haha

efter det behovde vi en liten energikik igen och vi akte till cafe caturra for en kaffe. meningen var att vi bara skulle ta en snabb kaffe och sen dra igen men det slutade med att vi satt dar i 2,5 timme! timmar fyllda med prat och skratt! :) anika kom dit ocksa :) nar vi akte dar ifran var kl 19.20 och min mage kurrade igen sa det bar ivag hemat. nu ar jag trott och ska snart sova.

Nasta helg var det meningen att jag skulle aka till New York med Jenni till Rebecca. men det ser tugnt ut... far se vad det blir det kanske kanske blir washington ist. vi far se vad det blir. kommer antagligen spendera en del pengar iaf, vare sig det blir New York eller Washington. men helgen efter det och helgen darpa ska jag lasa in mig pa mitt rum! haha jag Mereen och Esther har bestamt att vi ska ha hemmaspa. jag ska farga Mereens har vi ska ha aniktsmaskar och Esther ska fixa vara naglar, GILLA! :) saknar dock vara spadagar tjejor! love them and I love you guys!

Dagens outfits! Sol och varme, I love it!




Oscar nominerad

gardagskvallen vad mer an bra! :) forst akte vi (jag och mereen) till cheescake factory for att ata goooood mat. det ar en valdigt popular restaurang sa vi fick en vantetid pa ungefor en halv timme men det var helt okej for maten var gaah! kan inte beskriva det mer ord. och man fick MYCKET mat ocksa su nu har jag min middag fixad for idag ocksa ;) hehe

efter matenn hade vi tid over for att ta en snabbtitt pa Urban Outfitters dar jag sa klart hittade en del grejer. kopte en superfin jeansklanning, en ram till min vagg och ett diadem :)

   vad tycker ni? snygg? :)

 

vi skulle bara ta en snabbkik men det gar inte om man heter maria och mereen! haha vi var dar fooor lange sa nu var vi tvugna att skynda oss till bion. den har gangen skulle vi inte till den biografen som ar 5 minuter fran oss utan en annan som ar 20 minuters ifran oss. nu var kl 20.55 och bion borjade 21.30 sa vi hade lite brattom ja! haha men vi klarade med 5 minuters marginal. bion vi sag hette Precious och ar oscar nominerad for flera olika anledningar. jag trodde inte att den skulle vara sa bra far oscarnominerade filmer bruker inte vara sa dar superduper bra. men den har filmen var BRA! den ar mycket vard att se. det basta med allt ar att de blandar drama med komedi! Se den nar den kommer ut i sverige sager jag bara!

Biografen!!!! gahs! den var saaaa fin, det var en mycket gammal byggnad och en tidigare teater skulle jag misstanka. den sag ut som man tanker sig en operalokal ska se ut. massa krussiduller pa tag och vaggar, gamla roda klassiska biografstolar, en stooooor ljus/kristallkrona i taket och det basta av allt den hade en balkong dar askodare kan sitta och titta. dar kungligheterna sitter nar de gar pa teater, haha eller natt. fint var det iaf. och det allra allra basta av allt var att bion bara kostade 2 dollar!! sjukt billigt! :)

 

Idag blir det mer shopping med Mereen och ikvall ska jag over till Jessica for att ata god mat och titta pa film :) emn forst av allt maste jag komma ur min varma och goa sang. vill inte vara sjuk/forkyld langre!


En manad!

Idag ar det en manad sedan jag kom till familjen! :) och det ska firas, dock inte med familjen utan med Mereeeeeeen! :) vi ska ut och ata och sen ska vi pa bio (igen! haha) det blir en hel del bio i det har landet ;d hehe kanske kanske kommer Anika folja med ocksa, hoppas sa men det beror pa om hon maste jobba eller inte.

nu ar kl 10.42 har och jag har hunnit med att aka till banken med mereen for att satta in pengarna jag har tjanat ihop de tva senaste veckorna, sa det finns 400 nya fresha dollar dar! me like! hehe sen akte vi till starbucks och kopte kaffe. och pa vagen hem stannade vi for att kopa halstabletter till mig (valbehovligt) och telefonkort till mereen. nu ar jag hemma och ska om en timme hamta Libby.

Idag blir det forst ett bad for barna s och sen playdate med grannen plus esther med co. och jag slutar forhoppningsvis kl 5 idag, gilla! om dom ar i tid vill saga de var inte det varken igar eller i forrgar, inte gilla! men men jag har kvallen att se fram emot! GILLA! haha

dags for lite make up, far se om det kommer att stanna kvar, mina ogon rinner som jag vet inte vad!

Imorgon blir det skype med s och e !!! GILLA! <3

Cop Out!

Skojar du med mig eller?!? Cop Out ar den basta filmen jag har sett pa lange! ni MASTE se den! haha jag skrattade nastan hela tiden genom filmen! helt sjukt! SE DEN! Cop Out, Cop Out, Cop Out!


efter det att jag och Mereen varit pa bion och sett COp OUT akte vi hem till Anika, vi drack lite vin och bara pratade, mycket trevligt :)

imorgon ska Libby ha en playdate med Issa sa jag kommer att vara off fran 9 till 2, sweeeet! kanske att jag kan hinna med gymmet, tvatta och baka brod som jag hade planerat att jag skulle gora idag hehe. jag ar varre idag an vad jag var idag, min nasa rinner mina ogon kanns som om de ar tre ganger sa stora och de rinner, min hals och huvud gor ont, jag mar allmant piss alltsa! men jag mar mycket battre nu nar jag har sett COP OUT! haha!

Dags att sova, god natt!

Cop Out Cop Out Cop Out SE DEN NU! hahahahhahahahaaha

det har gillar jag!

Nu ar det kvall och jag ar snart fardig for dagen :)

Dagen har varit super! har varit ute i stort sett hela dagen :) och det ar VAAAAR! :) i love it! forst nar libby kom hem at vi lunch sen gick vi pa promenad med mereen och medelin och hundarna. sen nar nick kom hem spelade vi basket och jag larde dom att spela king och hoppa hage, det tyckte dom var kul! :) och jag med for den delen. sen vid halv fem tiden akte vi tillsammans med mereen och banren till en lekpark dar vi stannade i ca 40 minuter. sen vad det dags att aka hem igen for att laga middag, vilket blev pannkakor idag :) mums!

Dagen har varit super och har gatt farligt fort, inget brak bara glada miner, det gillar jag! :)

Nu ska jag fortsatta dekorera mitt rum, det ar snart klart, och det kommer bilder sa snart allt ar fardigt ;) Puss!

Antiligen!

antligen ar hushallerskorna har!!! det fungerar inte att ha tre hundar, en katt och tva barn om hushallerskorna bara kommer varannan vecka! om man vill ha nagorlunda rent maste de komma varje vecka och det hinner till och med bli skitigt da! som det ser ut nu sa kommer dom varannan vecka och kristen och simon gor ingenting vad det galler stadning. eller det kanske var lite hart sagt, dom diskar ju och plockar undan och sant men dom gor ingenting med golven eller badrummen eller sa. och an sa lange har jag inte haft tid att hjalpa till tt stada pga alla korlektioner och annat. men jag ska forsoka gora det hadan efter. tror att det ar mycket uppskattat.

aja nog pratat om det! igar var det sondag och jag var helledig :) jag borjade dagen med en promenad med anika och hundarna, mycket mysigt och behovligt; sen akte jag in till the mall for att traffa jessica for forsta gangen. och innan jag traffade henne var jag valdigt fordomsfull.. men jag hade sa fel. jessica ar jattetrevlig och latt att prata med. under dagen shoppade jag en del ocksa :)



Jag hade en bra dag med Jessica och jag misstanker starkt att jag kommer att umgas mer med henne i framtiden :) och redan till helgen ska jag traffa henne, hon bjod over mig till hennes hus dar vi ska ha lite knytkalas tillsammans med 4 anda tyskar som hon kanner sedan tidigare kommer nog bli mycket trevligt och roligt :)

men det ar nasta helg det, nu ar det mandag och veckan har precis borjat. morgonen har varit bra, borjade inte foren 7.30 sa det var skooont! men jag slutar dock kl. 20.00 men men. jag har hunnit med gymmet idag ocksa, det var behovligt! och snart ska jag libby mareen madelein (mereens ena barn) och hundarna ut pa en promme i varvadret! :) det ar soligt och inte alls sa blasigt som det har varit de tidigare dagarna sa det kommer bli skont :)

nu plingar det pa dorren, dags for promenaden :) talk to you later!
ar nagot avis pa christine just vid detta tillfallet...! nagon mer an jag som kanner sa?

RSS 2.0