Las Vegas dag 2

dagen dar pa gjorde vi misstaget att ga upp for tidigt. Vi planerade att aka in till sjalva downtown kl 9 ata frukost dar nagon stans och sen se en gratis circus show. Allt gick som planerat jag at nog varldens storsta pannkaka till frukost forresten! Haha at kanske en sjattedel av den sen var jag matt! Hehe vi tog en taxi till byggnaden vart gratis showen skulle visas. Vi tog platts pa laktaren och vantade pa att allt skulle borja. Da kom besvikelsen. Det borjade med en trakig clown sen ett par akrobater, dam var iofs bra men det var inget man inte hade sett forut. Nar dom var klara visade det sig att det var en halv timmes paus tills nasta akt skulle borja. Sa da bestamde vi oss for att gora nagot annat istallet. Sa bra var det inte.

Under dagen strosade vi messt runt, shoppade lite, jag kopte klart presenterna jag hade kvar att kopa, vi gick igenom ett och annat casino, vi gick till M&M world, och lite annat. Pa eftermiddagen akte vi tillbaka till hotellet en snabbis for att vila lite och lamna alla kassar fran shoppingen sen akte vi in till downtown igen till en restaurant som kallades Margarita Ville. Dar fanns det god mat och live musik e och underhallning. Efter maten gick vi till Caesar Hotel det var ju ett maste att checka in resepktionen efter att man sett filmen “Hangover” haha efter det gjorde vi ett nytt forsok for att se fontanshowen och den har gangen lyckades vi se den. Det var saaaaa fint, vackert, magiskt, kan inte beskriva hur det var ni maste aka dit for att uppleva det for er sjalva ;) annu en anledning till att aka till USA och Las Vegas ;) hehe

Under dagen hade Daniel pratat med sina kontakter har borta I Las Vegas sa han hade fixat att jag kunde ga ut med resten av tjejerna fran gruppen till nattklubben Haze. Vi skulle fa ga in med hans kompis, skippa hela kon (vilket visade sig var hur lang som helst!) fa ett VIP bord dar det fanns tre flaskor vantandes pa oss. Dock sa ograde sig nastan alla tjejer att folja med mig ut. Det slutade med att det blev jag och en annan tjej bara.

Vi akte forst hem till Daniels kompis flotta lagenhet, han bodde I hornet av ett hoghus sa han hade tva vaggar som var utat, tva vaggar som var glas fran golvet till taket pa den andra vaningen. I koket var det vanlig takhojd men nar man kom till vardagsrummet fanns det ingen andra vaning sa glassvaggarna var tva vaningar hog och man kunde se allt pa en och samma gang (valdigt bra beskrining kanner jag fint var det iaf) haha efter att ha varit dar kanske 30-45 min aker vi till nattklubben. Och det har var ingen vanlig klubb, kon var inomhus och var hur lang som hellst, kanske 45 minuters vantetid. Sjalva klubben var sjukt stor och det var hogt till tak, ca tre vaningars hogt, pa hela langvaggen fanns det stora platt tv:ar som visade antingen nar DJ:en spelade, eller musikvido fran laten som spelades eller ljuseffecter. Tjejerna som jobbade som dansare dar hade Lady Gaga inspirerade klader, med stora axelpuffar, extrema frisyrer och haftigt sminkade. Efter att vi hade varit dar ett tag sa borjade alla (sakert 1000) skrika och ta fram sina kameror. Fran ingenstans hissades en person/robot upp fran dansgolvet som hade pa sig en robitliknande kostym men lampor som tackte hela personen, I handerna haller han tva laserpistoler med flera laserstralar I olika farker. Han snurras runt pa plattformen han srar pa och ror sig som en robot, helt sjukt var det. Det var ingen liten snubbe heller, han var gigantisk! Efter den showen kommer den vanliga musiken igan igen. Ytterligare ett tag senare borjar publiken skrika igen och tar fram sina kameror och mobiltelefoner och allt det var. det var keri hilson som kom upp pa senen som tidigare dansarna hade varit pa och gor en live show! Hon sjon bland annat “don't hate me because I'm beautiful” helt galet var det! Har aldrig varit pa ett liknande stalle, ett minne for livet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0